Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

“Hermit Crab” - novi izazov na mobilnim telefonima

Impressionware upravo kreira dugo obećavanu i dugo očekivanu igricu. “Hermit Crab” će doneti ekstremno kolorno zadovoljstvo, biće lak za igranje na mobilnim telefonima i svuda će biti dostupan.

Glavni karakter “Hermit Crab” igrice za mobilni telefon će verovatno biti ribica. Sa prijatnom crtanom grafikom igra teži da obezbedi zabavu za svoje korisnike. Biće to igrica laka za igranje koja će imati velike šanse da postane veoma “zarazna” kako to umeju samo najbolje igrice.

Igrač će biti uvučen u avanturu u kojoj će trebati da pomogne Bernie-u, raku, da ponovo sakupi svoju porodicu krećući se na toboganu u podvodnom svetu. Postoji 20 nivoa koje treba da pređete da biste postigli cilj. Da bi dostigao najveći rezultat igrač treba da završi svaki nivo što je moguće brže i da sakupi koliko god može bonusa tako što bira najbolje rute do završetka.

“Do sada Impressionware je radio sa nekoliko visokoprofilnih IPs-ova i bili smo prilično uspešni u izdavanju impresivnih brendiranih igara. Iako ćemo nastaviti tako i dalje da radimo isto tako želimo da počnemo da gradimo naš sopstveni novi IPs. Hermit Crab je jedan od naših prvih pokušaja u tom pravcu i podržaćemo ga (reklamirati) pomoću različitih dodatnih aktivnosti, uključujući i izdanje web stripova i web mini-igrica. Hermit Crab će pokazati koliko su visoke vrednosti naše proizvodnje” rekao je Luigi Fumero, direktor Impressionware-a.

Postoje 2 režima igranja igre “Hermit Crab” i 4 podešavanja, da bi bila još interesantnija i da bi razbila monotoniju. Čak šta više igra takođe nudi i opciju za Hot seat multiplejer.

“Hermit Crab” će biti spreman za izdavanje pre četvrtog kvartala ove godine i podržavaće je uređaji koji dolaze od svih glavnih proizvođača mobilnih telefona. Impressionware trenutno traži izdavača mobilne igrice koji je zainteresovan da im pomogne da njihov proizvod bude izbačen na tržište što je moguće pre.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272