Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Holivud nalazi nove talente na MySpace-u

On je radio sa Matt Damon-om, Sean Penn-om, Nicole Kidman i Keanu Reeves-om, ali režiser Gus Van Sant više ne želi da angažuje velike filmske zvezde za svoju skejtbord dramu Paranoid Park. On je za ovaj film želeo stvarne momke.

Zato je u julu 2006. godine, Van Sant kreirao MySpace stranicu za Paranoid Park i postavio poziv na audiciju za "skejtere, studente, navijačice, propalice, muzičare, umetnike, članove studenstkih odbora, sportiste, pobednike raznih takmičenja, one koji beže sa časova, fotografe, članove bendova, vođe, pratioce, stidljivu decu, razredne klovnove."

"Mi smo samo pokušali da na najefikasniji način raširimo vest da tražimo neprofesionalce za naš novi film," rekao je Van Sant. "Sada kada je MySpace tako popularan, ja mislim da sve agencije koje se bave pronalaženjem talenata treba da ga iskoriste isto onako kao što smo mi to uradili."

Većina glumaca u filmu Paranoid Park su skejteri i u stvarnom životu i nemaju nikakvo prethodno glumačko iskustvo.

I uspelo im je. Javilo se neverovatnih 2,971 tinejdžera iz Portlanda i njegove okoline. Među njima je bila i zvezda filma Gabe Nevins.

Van Sant je samo jedan od sve većeg broja ljudi u svetu filma koji koristi Internet kao sredstvo za pronalaženje novih talenata.

Možda i vas neko otkrije na ovaj način?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272