Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Cisco Tehnologije

Cisco Tehnologije

Popust cena: 1540 rsd

CCNP BCMSN - Zvanični udžbenik za polaganje ispita

CCNP BCMSN - Zvanični udžbenik za polaganje ispita

Popust cena: 2640 rsd

Informacione tehnologije u 21. veku

Informacione tehnologije (IT) su vodeća sila promena i vode nas u „magičnu” budućnost 21 veka. U poslednjem stoleću naučili smo mnogo o tome kako nauka i tehnologija kontrolišu naš svet. Danas tek počinjemo da koristimo ovo znanje, a postoji i još mnogo toga da se otkrije. U ovom veku naučna i tehnološka unapređenja će nas voditi zadivljujućim brzinama.

Od 2015, jeftini čipovi i napredne mreže eliminisaće kablove, satelite, VCR i DVR kutije i spojiće sve naše komunikacione potrebe – TV, telefon, radio i internet – u jedan nevidljiv uređaj koji će reagovati na naš glas i koji će razumeti naše misli. Posmatraćemo slike iz ovog sistema na kućnim ekranima koji se prostiru preko celog zida, ili direktno ma mrežnjači svog oka uz pomoć aktivnih kontaktnih sočiva.

Ovo futurističko čudo će nam biti dostupno svuda i u svakom trenutku. Koristeći misli ili govor za upravljanje sistemom, moći ćemo razgovarati sa poslovnim partnerima, prijateljima ili rođacima širom planete, gledati bilo koji TV program ikada produciran, ili zadovoljiti glad za zabavom uz pomoć kompjuterski generisane virtualne realnosti koja se ne može razlikovati od stvarnosti.

Ceo tekst

Izvor: memebox.com/futureblogger

Pripremio: Marko Kusurović

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272