Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

Intel i Department of Transportation izbegavaju Vistu kao zarazu


Pošto je potvrđeno ono što su uglavnom svi već znali - da će Vista ažuriranja stizati veoma, veoma sporo - Intelov CEO Paul Otellini je rekao posetiocima konferencije Bank of America Technology da on "ne zna nijednu organizaciju koja će da nadogradi sovje operativne sisteme pre nego što izađe Service Pack 1," dodajući da "Intel takođe neće nadograditi svoje operativne sisteme (sve dok ne izađe Service Pack 1)."

Ni U.S. Department of Transportation niti FAA nisu prograsivniji, sa "neogranilenim moratorijumom " na "Wow." DoT CIO Daniel Mintz je istakao da "ne postoji ubedljiv tehnički niti poslovni razlog za nadograđivanje ne ovaj novi Microsoftov softverski proizvod. Dalje, izgleda da postoje specifični razlozi da se nadgradnja ne radi." Jao.
Ovo mora da je zabolelo Microsoft. Ako ova zabrana bude dugoročna, to će zaboleti Micosoftov novčanik više nego povređen ponos, jer kako je InfoWeek istakao "Microsoft godišnje zaradi milione dolara na softveru koji proda federalcima." Izgleda da neke dobre Vista vesti neće skoro stići za Microsoft. Osrednja prodaja, problemi sa kompatibilnošću softvera i drajvera, i osrednje kritike dominiraju u časopisima, i to nakon velikog odlaganja u isporučivanju novog operativnog sistema.

Nesumnjivo je sve to kulminiralo u rezultatu koji je jako daleko od buma koji je Microsoft očekivao. Ako ništa drugo, ja mislim da Vista lepo izgleda

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272