Iskoristite uslugu na ConsumerReports.org

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 1345

iConsumer Reports.org kaže: “Besplatno probno prijavljivanje na ConsumerReports.org vam daje trenutan, neograničen pristup našim nepristrasnim i ekskluzivnim rangiranjima i preporukama za proizvode i servise! Kad god vam zatreba, možete da dobijete detaljne informacije za kupovinu za SVE proizvode koje smo testirali tokom poslednje četiri godine kao i naša najnovija rangiranja. Na dohvat ruke vam je hiljade proizvoda i servisa u stotinama kategorija!

Šta nas čini drugačijim?

Za razliku od ostalih web sajtova, mi vam dajemo potpuno objektivnu informaciju o proizvodu. Mi kupujemo sve proizvode i testiramo ih pravo sa police, i ne prihvatamo reklamiranja i sponzorstva bilo koje vrste. Tako da su informacije koje dobijate potpuno slobodne i tačne.

Na ConsumerReports.org imaćete pristup svemu u aktuelnom broju Consumer Report časopisa, plus specijalne dodatke od naših onlajn urednika i vruće vesti iz naših laboratorija za testiranje. Naše interaktivne alatke vam olakšavaju da uporedite proizvode a naš ekskluzivni e-Ratings: Online Shopping Guide će vam pomoći da pronađete najbolje sajtove za kupovinu na webu. Možete da preuzmete selektovane izveštaje na PDA tako da možete da nosite naša rangranja i ocene kada idete u prodavnicu! Prijavite se sada da biste dobili informaciju za kupovinu koja vam je odmah potrebna.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar