Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 710 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Izašao je Adobe Lightroom 1.1

Prvo je bio onlajn pa je bio oflajn a sada je opet onlajn. Da li će Adobe Photoshop Lightroom ikada videti svetlo dana? Naravno da hoće, i doneće gomilu odličnih novih funkcija.



Adobe's Photoshop Lightroom 1.1 je bio dostupan onlajn, a onda je brzo uklonjen u ponedeljak, i nije se ponovo pojavio sve do danas. Nova verzija Adobe-ovog profesionalnog fotografskog alata nudi načine za lako upravljanje, podešavanje i prezentovanje velikog broja digitalnih fotografija. On je dizajniran za profesionalne fotografe i nudi intuitivne načine da se celokupna obrada i katalogizacija fotografija uradi brže nego sa bilo kojim drugim progamom na tržištu, uključujući standardni Photoshop.

Nova verzija programa koja se pojavila može da kreira i otvara kataloge, tako što pamti i prati lokacije fajlova. Sinhronizacija direktorijuma je sada moguća pomoću aplikacije koja proverava kataloge i uklanja fajlove koji su izbrisani, dok istovremeno skenira meta podatke za novim ažuriranjima. DNG podrška je poboljšana i sada podržava pun set opcija za konverziju, sa JPEG prikazima podešenim na predefinisanu veličinu. Panel sa meta podacima uključuje nove opcije za velike nazive i informacije o lokaciji, kao i prostor za email-ove i URL-ove. Hijerarhijski direktorijumi su sada na mestu, tako da se mogu kreirati dodatni direktorijumi sa roditelj-dete odnosima. Nazivi, zastavice, podešavanja razvijanja, meta podaci i podešavanja rotacije sada mogu da se primene na sve fotografije.

Ovaj novi Lightroom izgleda kao san svakog fotografa. Manje vremena za računarom a više vremena na terenu! Postoji trial period od trideset dana za Lightroom 1.1 program, a regularna cena mu se kreće oko 299 dolara za punu verziju za Mac ili PC.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272