Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Izašao je Safari 3

Apple je predstavio Safari 3, najbrži i najlakši za korišćenje web pretraživača za Windows PC-je i Mac-ove. Safari je najbrži pretraživač na Windowsu, na osnovu rezultata koje su dali iBench testovi, renderujući web stranice duplo brže od IE 7 i 1.6 puta brže od Firefox-a 2. Safari se pridružio iTunes-u u isporučivanju Apple-ovog legendarnog korisničkog iskustva i za Windows i za Mac® korisnike, kao i punu podršku za otvorene Internet standarde. Safari 3 poseduje bookmarkove lake za korišćenje, lako pretraživanje sa karticama i ugrađeni RSS čitač za brzo skeniranje najnovijih vesti i informacija. Safari 3 javna beta verzija je dostupna za preuzimanje na www.apple.com/safari.



 “Mi mislimo da će Windows korisnici biti stvarno zadivljeni kada vide kako brzo i intuitivno može da bude web pretraživanje sa Safarijem,” rekao je Steve Jobs, Apple-ov CEO. “Stotine miliona Windows korisnika već koristi iTunes, i jedva čekamo da im obezbedimo superiorno pretraživanje koje nudi Safari”.

Safari 3 podržava sve moderne Intenret standarde tako da korisnici mogu da pregledaju web sajtove i vide ih onako kako oni treba da izgledaju, uključujući HTML, CSS, JavaScript, SVG i Java. Safarijeva softverska ažuriranja se neprimetno preuzimaju kroz Apple-ov Software Update program, koji automatski proverava da li ima novih ažuriranja.

Safari je oduvek bi najbrži pretraživač na Mac-u a sada je najbrži pretraživač i na Windowsu. Safarijeva brzina kombinovana sa intuitivnim korisničkim interfejsom omogućuje korisnicima da provedu više vremena surfujući webom a manje vremena da izgube čekajući da se stranice učitaju. Ostlae Safarijeve funkcije koje su sada dostupne i za Windows uključuju SnapBack, pristupanje pomoću jedng klika inicijalnim upitima pretraživanja, kao i privatno surfovanje koje omogućuje da se informacije o pretraživanju nigde ne skladište.

Besplatna javna verzija Safarija # je već dostupna za preuzimanje na www.apple.com/safari, i licenciran je za trial upotrebu na ograničeno vreme. Finalna verzija Safarija 3 će biti dostupna kao deo dolazećeg Mac OS X 10.5 Leopard-a, i biće dostupan za besplatno preuzimanje za Mac OS X Tiger i Windows korisnike u oktobru.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272