Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Izašao je Yahoo! Messenger za Vistu (Beta)

 

Prošlo je skoro godinu dana od kada je najavljen Yahoo! Messenger za Vistu, i obećana nam je prelepa aplikacija koja će maksimalno koristiti nove Aero funkcije u Windows Visti. Novi klijent je definitivno lep, mada nismo sigurni da je novi interfejs išta korisniji ili funkcionalniji od prethodnog.

Lista kontakata ima potpuno novi elegantni dizajn. Vi možete da menjate veličinu korisnika u buddy listi.

Vi čak možete da prevlačite ljude u Vista Sidebar kako biste lako mogli da vidite njihov status, ili kliknete na njih i počnete razgovor (u standardnom prozoru za razgovor).

Sa novom verzijom stiže i gomila skačućih, animiranih smajlija za sve vaše emocionalne potrebe. Kada primite poruku, ovi smajliji prikazuju animaciju pre nego što se vrate na normalnu veličinu.

Ako kliknete na ikonu dole desno, pojaviće se animirani okvir za dijalog koji vam omogućuje da birate različite boje, uključujući šaru koja izgleda kao trava.

Takođe umesto da koristite svoju sliku vi možete da upotrebite nove Yahoo avatare, koji će zahtevati da prođete kroz milion stranica da biste ih prilagodili vašem ukusu.

Meni sa parametrima je malo teže pronaći … on se nalazi između Feedback dugmeta i dugmeta za minimiziranje. Videćete da neke stavke imaju prečicu na tastaturi.

Tokom sledeće godine Yahoo tim planira da doda mnogo novih funkcija. Ja? Ja ću se držati Google Talk-a jer mi njegov spartanski izgled i funkcionalnost mnogo više odgovaraju od šarenila i animacija koje nudi Yahoo Mesenger.

Adresa: Yahoo Messenger za Windows Vistu

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272