Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Jedan od Twitter trendova danas Instagram i ostale tviterancije

Instagram je jedan od Twitter trendova


#instagram

Twitter briše sporne sadržaje

Prema novoj politici, Twitter će na mestu uklonjenog sadržaja usled kršenja autorskih prava ostaviti obaveštenje o tome.

Ranije je sadržaj bio u potpunosti uklonjen bez obrazloženja, pa je ljudima bilo teže da shvate zašto je tek tako nestao.

„Kako bismo bili što je moguće transparentniji u vezi sa uklanjanjem ili restrikcijom pristupa sadržaju koji su postovali korisnici, jasno smo označili sporne tweetove i sadržaje. Tako će svi znati da je to učinjeno na zahtev vlasnika autorskih prava", piše na stranici obaveštenja.

Twitter će uklanjati sadržaj kao što su fotografije ili linkovi ka spornom materijalu ukoliko odluči da je autor žalbe zakoniti vlasnik autorskih prava i da je materijal korišćen bez dozvole.

Twitter će potom kontaktirati vlasnika naloga iz žalbe i proslediti mu obaveštenje o uklanjanju sadržaja.

B92.

Vlado Georgijev i delovi pesme na Twitteru


Pavlovic Jelena @pJrobot

Prava priča - Vlado Georgijev otkrio publici deo još jedne nove pesme http://www.pravaprica.rs/ladovina/11/vlado-georgijev-otkrio-publici-deo-jos-jedne-nove-pesme/  Bas #pravaprica @VladoGeorgiev


@VladoGeorgijev

Krađa identiteta Danilu Ikodinoviću na Twitteru

Danilo Ikodinović pored toga što je poznat kao proslavljeni vaterpolista, kao i muž Nataše Bekvalac, on je poznat i kao najveći Tviter fanatik, piše "PulsOnline".

Naime, nedavno je promenio svoj nik na popularnoj društvenoj mreži iz "denifreiz" u "Kafana TakoJeSuđeno" i tada počinju problemi.

Ikodinović se požalio svojim pratiocima da neko drugi koristi njegovo staro ime na Twitteru i da je očigledno u pitanju neko ko želi da mu napravi problem.

- Neki idiot koristi moje ime i moj nik @deniferiz od ranije.. Obzirom da bi mogao da napravi problem, da znate da je idiot i nista vise - napisao je Dača. TROJKA

Goca Tržan voli jutarnji..

I mi volimo jutro.


Inspiracija i predlog za praćenje: @DedaBor.

Twitter haljina

Popularna pevačica Nikol Šercinger je na promociji 4G mreže u Londonu prošetala Tviter haljinu!? U pitanju je haljina sa 2.000 LED lampica, sašivena od francuskog svilenog šifona i ukrašena sa 500 Svarovski kristala.


KUPITE I VI, I SVE VAŠE PORUKE ĆE IĆI ZA VAMA.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272