Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Kiosk za mobilne telefone

Mobilni telefoni postaju neophodni kao voda, a ako ste žedni za telefonom, sada možete da ga nabavite od firme Vodafone na jedan vrlo originalan način. Totalno automatska Mobile Phone Vending Machine vam omogućuje da kupite telefon preko automata za mobilne telefone. Osnovna ideja je da se omogući korisnicima koji znaju šta žele i ne žele da slušaju dosadno izlaganje trgovaca o prednostima i mogućnostima različitih modela da nabave telefon brzinom munje. Zavisnici od mobilnih telefona koji se osećaju kao goli kada izgube ili zaborave svog ljubimca će imati najviše koristi od ovoga.

2005 godine Vodafone i Fujitsu su dobili Partnering in Innovation nagradu na godišnjem skupu UK Technology Innovation and Growth Awards za svoj Quickphone telefonski automats. Ovaj kiosk za mobilne telefone može d ase insalira bilo gde gde postoji utičnica.

Postoje tri vrste telefona koje možete da nabavite i njihova cena se kreće od 30-60 funti (53.47 do $106.95 dolara) kao i pakete sa sim karticom koji koštaju 5 funti ($8.91 dolar). Plaćanje može da se izvrši u kešu, Chip, ili PIN.

Prvi pilot kiosci su instalirani u dve Vodafone prodavnice u Velikoj Britaniji oktobra  2005. godine i ako budu uspešni kompanija planira da ih instlaira na druge lokacije kao što su aerodromi, brodski terminali i šoping centri.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272