Kiosk za mobilne telefone

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1211

Mobilni telefoni postaju neophodni kao voda, a ako ste žedni za telefonom, sada možete da ga nabavite od firme Vodafone na jedan vrlo originalan način. Totalno automatska Mobile Phone Vending Machine vam omogućuje da kupite telefon preko automata za mobilne telefone. Osnovna ideja je da se omogući korisnicima koji znaju šta žele i ne žele da slušaju dosadno izlaganje trgovaca o prednostima i mogućnostima različitih modela da nabave telefon brzinom munje. Zavisnici od mobilnih telefona koji se osećaju kao goli kada izgube ili zaborave svog ljubimca će imati najviše koristi od ovoga.

2005 godine Vodafone i Fujitsu su dobili Partnering in Innovation nagradu na godišnjem skupu UK Technology Innovation and Growth Awards za svoj Quickphone telefonski automats. Ovaj kiosk za mobilne telefone može d ase insalira bilo gde gde postoji utičnica.

Postoje tri vrste telefona koje možete da nabavite i njihova cena se kreće od 30-60 funti (53.47 do $106.95 dolara) kao i pakete sa sim karticom koji koštaju 5 funti ($8.91 dolar). Plaćanje može da se izvrši u kešu, Chip, ili PIN.

Prvi pilot kiosci su instalirani u dve Vodafone prodavnice u Velikoj Britaniji oktobra  2005. godine i ako budu uspešni kompanija planira da ih instlaira na druge lokacije kao što su aerodromi, brodski terminali i šoping centri.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar