Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjižara delfi SKC - Svi moji savremenici Jovana Ćirilova

Ulaz u Delfi SKC

Na odeljenju Računari, neka od naših izdanja.

Da li ste pronašli knjigu za vas?

Knjige koje se najviše traže.


Danas je ulaz u knjižaru pozivao na prezentaciju knjige.



Više od 300 portreta savremenika.



Knjiga 1 i 2.



Dejan Mihailović, urednik IP Laguna, rekao je da su „Svi moji savremenici“ dragoceno svedočanstvo naše epohe i neformalni pozorišni priručnik, takoreći bedeker BITEF-a, ali i portet njegovih nekadašnjih i budućih učesnika.

Reditelj Aleksandar Mandić govorio je o dobronamernom Jovanu Ćirilovu koji je „lepim, tačnim, normalnim i prozračnim srpskim jezikom“ govorio o svojim savremenicima, bez tračeva, intriga, ironičnih aluzija, nikoga nije grdio niti predstavio sebe kao pametnijeg od njih. Da je na isti način predstavio i nobelovce kao i prodavce karata, i dodao da: „Ako nam je stalo da budemo bolji, čitajmo onda onako kako je Jovan napisao.“

Z a kraj, Jovan Ćirilov je i sam uzeo reč i rekao da mu je najdraže to što ga već posle nekoliko dana na ulici sreću poznate i nepoznate osobe koje su pročitale knjigu. „To su raznoliki portreti i drago mi je da su tako shvaćeni. Te portrete je biralo vreme, ilustrovani su fotografijama, a pisao ih je Slučaj, u različitim vremenima. Oni su dobronamerni i drago mi je što danas postoji interesovanje za takve portrete u kojima nema intriga“, rekao je Ćirilov. Na pitanje hoće li možda biti i treće knjige odgovorio je da to zavisi od „Blica“ (u kome objavljuje svoje kolumne) i „Lagune“.

Promocija je završena polusatnim potpisivanjem knjiga u svečanom raspoloženju.



Naručite

Naručite knjigu 1.

Naručite knjigu 2.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272