Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kodakovi novi okviri za digitalne fotografije

Ako logično razmišljamo, kraj analogne fotografije bi trebalo da donese i kraj kućnog štampača i tradicionalnog okvira za slike. Digitalni snimci su daleko fleksibilniji i prenosiviji i nama jednostavno treba bolji metod da ih prikažemo, gde Kodak stupa na scenu.

Kodak će, kako ističu njegovi predstavnici, “u korak” pratiti firme Philips i Parrot, tako što će napraviti sopstvenu liniju okvira za digitalne slike. Najavljena su dva niza proizvoda: 10in (EX1011) i 8in (EX811) line,sa integrisanom bežičnom mrežom, i 8in (SV811) i 7in (SV710) line, bez integrisane mreže.

Svi ovi okviri će prikazivati slike Jpeg formata, ali će podržavati i formate kao što je MP3, kao i Mpeg1, Mpeg4, MOV i AVI formate za film. To znači da okviri dolaze u paketu sa zvukom i video montažama koji ni malo ne liče na stare, fiksirane okvire. [ta bi Vaša baka rekla na to?!

Povezivanje je takođe odlično sa slotovima za CF, SD, MMC, xD i MS memorijske kartice i čak i sa USB2.0 za spoljašnje drajvove. Ako ste se opredelili za korišćenje okvira koje je WiFi pokrenuo, ovakvi okviri se mogu “prikačiti” za bežični Internet, omogućavajući da vidite slike direktno sa PC-a ili laptopa (budite pažljivi sa fasciklama koje delite) ili čak sa Kodakove online galerije, gde se snimci mogu prenositi online.

Na drugim mestima WiFi linija dobija superiorne prirodne rezolucije 800x480, u poređenju sa 480x234 za par koji nije WiFi. Međutim, cena za model EX1011 dostiže 199,99, a za model EX811 149,99 funti. SV811 može biti Vaš za 129,99, a SV710 za samo 99,99 funti.

Kada svi oni budu pušteni u prodaju u martu ove godine, opredelite se za EX811, koji je najbolji u grupi. On će biti dovoljan da oduševi Vašu baku.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272