Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Kupovina nekretnina

Beograd, 21. septembar 2007. – Zahvaljujući novim stambenim kreditima Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd koji su namenjeni nerezidentima, od danas je kupovina stanova i kuća u Srbiji omogućena državljanima Republike Srbije koji borave u inostranstvu duže od godinu dana, kao i stranim državljanima koji borave u našoj zemlji manje od godinu dana.

Stambeni krediti za nerezidente indeksirani su u evrima i švajcarski francima, a rok otplate i za jedne i za druge je do 30 godina.

Kod stambenih kredita za nerezidente koji imaju valutnu klauzulu u evrima, nominalna kamatna stopa kreće se već od 3,10% fiksnog dela i prosečne vrednosti EURIBOR-a za poslednja tri meseca (EKS 9,76%-11,10%), ukoliko postoji osiguranje kod Nacionalne korporacije.

Kada se uzima kredit vezan za švajcarske franke, i sa osiguranjem kod Nacionalne korporacije, nominalna kamatna stopa je zbir fiksnog dela od 2,10% i prosečne vrednosti LIBOR-a za poslednjih šest meseci (EKS 5,60%-7,98%).

Bez osiguranja kod NKOSK, nominalne kamatne stope kod obe vrste kredita su nešto više i kreću od 4,70 % fiksnog dela i prosečne vrednosti LIBOR-a za poslednjih šest meseci (EKS 9,57%-10,02%), ako se kredit uzima u švajcarskim francima.

Info:

hypo-alpe-adria.co.yu

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272