Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Lensbaby Creative Aperture Kit

Lensbaby Creative Aperture Kit™ Vam daje kreativnu kontrolu nad oblikom i sfernim isticanjem Lensbaby fotografija. Svaki Lensbaby Creative Aperture Kit sadrži jedan f/4 zvezdasti otvor, jedan f/4 srcasti otvor i pet praznih diskova koje možete izrezati u prilagođene oblike. Diskovi mogu da se koriste sa Lensbaby 3G i Lensbaby 2.0 objektivima.

Sa Lensbaby Creative Aperture Disks, tačke svetlosti koje se nalaze van oblasti fokusa na fotografiji preuzimaju oblik otvorenog centra diska sa otvorom. Kod zvezdastog otvora, tačke svetlosti iza subjekta se pojavljuju kao sjajne zvezde. Prazne diskove možete da oblikujete u sopstvene otvore prilagođenih oblika koristeći bušač rupica na papiru ili oštar nož.

Lensbaby Creative Aperture diskovi su napravljeni od iste metalizirane plastike kao i regularni Lensbaby 2.0 i Lensbaby 3G diskovi sa otvorom. Samo ih ubacite ispred objektiva i spremni ste za rad.

Portland, OR (8 februar, 2007) – Lensbabies, LLC je danas predstavio svoj novi Lensbaby Creative Aperture Kit za upotrebu sa Lensbaby 3G i Lensbaby 2.0 Single Lens-Reflex (SLR) objektivima.  Svaki Lensbaby Creative Aperture Kit jedan disk sa otvorom u obliku zvezde, jedan disk sa otvorom u obliku srca i pet praznih diskova. Fotografi  mogu da oblikuju prazne diskove u sopstvene otvore prilagođenih oblika koristeći bušač rupica na papiru ili oštar nož.

Kod Lensbaby Creative Aperture diskova, tačke svetlosti van oblasti fokusa na fotografiji preuzimaju oblik otvora na disku sa otvorom.  Ako fotograf koristi disk sa otvorom u obliku zvezde, tačke svetlosti iza subjekta se pojavljaju kao sjajne zvezde, dajući fotografu još jedan alat koji mu omogućava veću kreativnost sa svojim foto-aparatom.

Craig Strong, tvorac Lensbaby and suosnivač Lensbabies, LLC kaže: “Privlačnost Lensbaby objektiva je u tome što fotografi mogu da postave prezicnu tačku oštrog fokusa gde god požele u kompoziciji slike. Ovaj novi Lensbaby Creative Aperture Kits omogućava fotografima da vrlo lako poboljšaju izgled oblasti van fokusa na svojim slikama.”

Ovi novi diskovi sa otvorom su napravljeni od iste metalizirane plastike i rade na isti način kao i regularni Lensbaby 2.0 i Lensbaby 3G diskovi sa otvorom. Fotograf samo treba da ubaci disk ispred Lensbaby objektiva gde disk ostaje na svom mestu pomoću magneta. Novi Lensbaby Creative Aperture Kit možete kupiti po ceni od 9.99$ na www.lensbabies.com, pozivanjem broja 877-536-7222 / 971-223-5662 ili u specijalizovanim radnjama za prodaju fotografske opreme.

Lensbaby 3G i Lensbaby 2.0 SLR objektivi su kompatibilni sa velikim brojem popularnih  SLR foto-aparata od Canon, Nikon, Olympus/Panasonic, Pentax/Samsung, Sony/Minolta i Leica. Za više informacija o ovim objektivima posetite www.lensbabies.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272