Leopard će požnjeti ogroman uspeh

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 1133

World Wide Developers Conference je došla i prošla, kao i predstavljanje Leoparda i mada strogo čuvane tajne funkcije nisu bile toliko revolucionarne koliko smo očekivali, Leopard će izgleda i bez toga postići veliki uspeh.Sudeći po broju narudžbina koje je Amazon dobio za operativni sistem koji još nije ni izašao, ljudima se izgleda stvarno svidelo ono što su videli. Leopard se nalazi u vrhu top lista, kako programa tako i operativnih sistema, koje se ažuriraju svakih sat vremena. One pokazuju da čak i ako tehnološki eksperti i kritičari nisu bili impresionirani, korisnici svakako jesu.

Amazonovih Top 5 Bestselera - Svi programi:

1. Apple Mac OS X Version 10.5 Leopard
2. Microsoft Office Home and Student 2007
3. Apple Mac OS X Version 10.5 Leopard Family Pack
4. Microsoft Office Student and Teacher Edition 2004 Macintosh
5. Adobe Photoshop Elements 5.0

Amazonovih Top 5 Bestselera - Operativni Sistemi:

1. Apple Mac OS X Version 10.5 Leopard
2. Microsoft Windows XP Home Edition Full Version with SP2
3. Microsoft Windows XP Professional Full Version with SP2
4. Microsoft Windows Vista Home Premium Full Version [DVD]
5. Apple Mac OS X Tiger 10.4.6 (Mac DVD)

Takođe vredi spomenuti činjenicu da se kopije XP-a bolje prodaju od kopija Viste, u svim situacijama kada kupac može da bira. Imajući u vidu da se Vista isporučuje na većini PC-ja koji se danas prodaju, ovi ljudi najverovatnije kupuju XP kako bi zamenili Vistu koju njihov računar već ima. Microsoft je možda prodao mnogo kopija Viste u prvih 100 dana, ali koliko ovih Visti su u stvari bili kuponi od onih legendarnih "Vista Ready" PC-ja, koliko njih je bilo prodato zajedno sa hardverom a koliko njih su kupili kupci koji su je stvarno hteli?

Ako je Apple stvarno kopirao Microsoftovu Vistu sa Leopardom, izgleda da su oni uradili bolji posao, što je prilično poražavajuće za ljude u Redmondu koji su mnogo godina usavršavali ovu veštinu.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar