Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

LG Prada nije iPhone ali je potreba – ili bar tako kažu

Iako mu je činjenica da ga je Laura Ocana držala u ruci na 3GSM skupu dalo status polu-božanstvenog, izgleda da je LG KE850 Prada „samo telefon“. Mada nije bilo kakav telefon, po rečima Trusted Review-ovog uputstva. On je „stilski urađen, seksi, dobro osmišljen telefon sa dobrim funkcijama“ ali nije iPhone, nema mogućnosti smartphone-a i ne postoji QWERTY screen tastatura.

„Jedina stvar koju deli sa iPhone-om je prelepi ekran (što se ne bi dalo zaključiti po fotografijama), nedostaju mu 3G podrška, kamera od 2 megapiksela, multimedijalni plejer kao i igre. Dakle, ja pretpostavljam da je on kao iPhone ali bez stvari koje većina ljudi u stvari nikada neće koristiti. Osim obožavaoca Applea kao što sam ja.

Ipak, težine 2.99 unce i 0.47 inča debljine, Prada izgleda da će biti Morate-Ga-Imati-Ako-Želite-Da-Budete Cool-Iako-On-Nije-iPhone-Telefon. Sve dok ne shvatite da će za 60 dolara i 200 minutni ugovor svako u Evropi moći da ga ima. Meni lično to nimalo ne smeta: Laura se igrala sa jednim i to je meni dovoljno.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272