Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

LG U990 - prava multimedijalna poslastica

LG U990 je pravi multimedijalni uređaj treće generacije koji je sposoban za prenos podataka putem HSDPA protokola. To što sa njim možete i telefonirati samo je jedna od njegovih sekundardnih karakteristika. Šalim se, naravno.

Ono što najviše privlači pažnju na njemu je digitalni fotoaparat koji ima rezoluciju od neverovatnih (za mobilni telefon) pet megapiksela, a optiku je obezbedila svetski čuvena firma Schneider-Kreuznach. Fotoaparat poseduje i digitalnu stabilizaciju slike, što je sposobnost koju nema nijedan mobilni telefon koji smo držali u rukama, pa čak ni mnogi fotoaparati. Kombinacija elektronske stabilizacije slike i osetljivosti od čak ISO 800 U990 ima sve preduslove za snimanje upotrebljivih slika i u veoma lošim svetlosnim uslovima. Osim fotografija, U990 može da snima i kratke filmove solidnog kvaliteta.

Fotografije i filmove možete da pregledate na ekranu osetljivom na dodir koji ima rezoluciju 240 x 400 tačaka i dijagonalu od tri inča. Telefon poseduje i obavezni MP3 pleyer koji će u potpunosti iskoristiti 170 MB interne memorije. Ovaj izvanredni multimedijalni mobilni telefon će se u Evropi pojaviti tokom jeseni, a cena još nije poznata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272