Lokator dece za zabrinute roditelje

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 1670

kSada  je u Velikoj Britaniji dostupan uređaj za koji su mnogi govorili da će biti prvi GPS uređaj specijalno dizajniran za zaštitu i praćenje dece. i-Kids poseduje dugme za uzbunu i GPS funkcionalnost koji će pomoći roditeljima da se oslobode nervoze bez ograničavanja detetove nezavisnosti.

Dugme za paniku automatski i veoma brzo okreće četiri uprogramirana broja telefona sve dok sena uzbunu ne odgovori. Ako se na pozive ne dobije odgovor, poziv se preusmerava  na i-Kids servis gde će vam obučeni operater pružiti pomoć.

Jedinstvena GPS funkcionalnost znači da će roditelj moći da locira svoje dete putem potrage u stvarnom vremenu koristeći mobilni telefon ili PC. i-Kids GPS feature će takođe uzbuniti roditelje pomoću tekstualne poruke čim dete napusti predefinisane bezbedne zone kao što je lokalno igralište, ili autobus koji ih nosi u školu.

Deca mogu da primaju tekstualne poruke i pozive roditelja preko svog i-Kids uređaja, ali ne mogu da pozivaju niti da šalju tekstualne poruke.

kmobiles2go je kompanija koja promoviše uređaj u Velikoj Britaniji. Njen CEO Mark Gullickson kaže: “Postoji veoma osetljiva ravnoteža između obezbeđivanja sigurnosti deteta i istovremeno postepenog davanja sve većih sloboda i odgovornosti koji su im potrebni kako bi imali zdravo i srećno detinjstvo. i-Kids se već dokazao kao veoma popularno rešenje u Australiji, Holandiji, Nemačkoj, Južnoj africi i Koreji jer je omogućio deci da slobodno komuniciraju, dok bezbednosne mere čuvaju mir roditelja.”

Informacije na web sajtu www.mobiles2go.com/uk. govore da će se ovaj uređaj prodavati po ceni od 99.99 funti, plus mesečna tarifa od 15.75 funti.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar