Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SketchBook digitalno slikanje

SketchBook digitalno slikanje

Autodesk 3DS MAX 2014 osnove

Autodesk 3DS MAX 2014 osnove

MADE IN SERBIA - Sajt koji možda biste otkrili - Serbia Construction

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 3244

SerbiaContruction

SerbiaConstruction.com – prezentacija srpskog građevinarstva

SerbiaConstruction.com je prvi sajt na engleskom jeziku na kojem se mogu pronaći sve informacije o građevinskim projektima u Srbiji i domaćim kompanijama koje su izvodile radove u zemlji i u inostranstvu. Namenjen je stranim investitorima koji na jednom mestu mogu doći do svih potrebnih podataka o srpskom tržištu. Cilj sajta je da doprinese promociji domaće građevinske industrije i povezivanju stranih investitora sa uspešnim građevinskim kompanijama iz Srbije.

Zahvaljujući SerbiaConstruction.com omogućeno je praćenje razvoja građevinarstva na teritoriji Srbije. Posetioci mogu pristupiti informacijama o završenim projektima, projektima koji su u planu i u toku. Na raspolaganju su i aktuelnosti iz građevinske industrije, zakoni, uspešne priče stranih investitora, kao i urbanistički planovi gradova Srbije. S obzirom da je srpsko građevinarstvo trenutno u kriznom periodu, ovo je pravi trenutak da se potencijalnim investitorima skrene pažnja na mogućnosti domaće građevinske industrije, i da se podigne svest stranih investitora o potencijalima srpskog tržišta. Prezentovanjem uspešnih projekata i kompanija, kao i opšte građevinske klime u Srbiji dajemo priliku i podsticaj domaćoj privredi, a posebno građevinskoj i srodnim industrijama da partnere potraže van granica naše zemlje.

Iza websajta stoji kompanija YU Build, uz podršku USAID programa za razvoj konkurentnosti. YU Build je vodeća domaća konsultantska kuća koja se bavi upravljanjem projektima u građevinarstvu. Razvili su sistem planiranja i organizovanja građevinskih projekata, a pored toga se bave i organizovanjem građevinskih obuka.

USAID Projekat za razvoj konkurentnosti Srbije je pokrenut u oktobru 2007. godine kako bi promovisao ekonomski rast kroz značajno unapređenje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća u vodećim sektorima Srbije radi povećanja prodaje, izvoza, investicija i radnih mesta. Zajedničkim snagama YU Build i USAID program se nadaju uspešnom promovisanju srpskog građevinarstva.

Uključite se u budućnost uz najnoviji AutoCAD 2010 3D

Jedno od poglavlja: 3D štampa primenom stereolitografije  

Link ka knjizi i korpi za naručivanje

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272