Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Servis Cloud: Mnogo jednostavnih IoT projekata

Servis Cloud: Mnogo jednostavnih IoT projekata

Digitalno zlato

Digitalno zlato

Mapquest - Vodič za šetače

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1265

Google je izdao info za javni tranzit u nekoliko gradova. Međutim, izgleda da ćemo trebati malo da pričekamo pre nego što se Google Transit proširi izvan ograničenog broja gradova. I HopStop vam daje tranzitna uputstva i direkcije za šetnju kroz ograničeni broj američkih gradova.Ali većina servisa koji trenutno nude onlajn direkcije pretpostavljaju da koristite automobil. Mapquest, Google Maps, i uglavnom svi ostali, kalkulišu vreme na osnovu vremena vožnje, a udaljenost na osnovu ulica. Ako pokušate nogama da pratite ova uputstva, možete da završitena autoputu, ili ćete skrenuti sa puta prateći jednosmerne ulice.

Walk It je namenjen isključivo za ljude koji se kreću peške. Trenutno on pokriva samo nekoliko engleskih gradova (Edinburgh, Birmingham i centralni London). Bilo bi lepo kada bi neko razvio servis koji bi pokrivao direkcije za vozače, šetače i javni prevoz, ali za čitavu zemlju. Do tada, lepo je videti i ovakve (polovične) servise.

Postoji jedna čudna stvar u vezi Walk It-a. Ako vučete liniju skrolovanja dole levo vi zumirate unutra, a ako vučete prema gore zumirate napolje, što je suprotno od Google Maps, Mapquest i drugih servisa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272