Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SQL za analizu podataka

SQL za analizu podataka

Popust cena: 1930 rsd

SQL SERVER 2008 Majstor

SQL SERVER 2008 Majstor

Popust cena: 2280 rsd

Mapquest je dobio dugo očekivane i željene funkcije

Kada vam treba reč za papirnu maramicu, najverovatnije ćete reći Kleenex. Isto tako Xerox i mašine za kopiranje su skoro postali sinonimi. A za veliki broj ljudi, Mapquest je prva asocijacija na onlajn mape. Ogroman broj ljudi i dalje koristi Mapquest kao primarni onlajn servis za direkcije, iako i Google Maps i ostali servisi već dugo poseduju funkcije koje Mapquest nema.

Ali izgleda da AOL (kompanija koja je vlasnik Mapquest-a) nema planove da ostavi Mapquest da sedi na lovorikama. Kompanija je izbacila novu verziju Mapquest bet-e i prateći Mapquest beta blog. TechCrunch izveštava da je današnja beta sutrašnji standardni interfejs. Mapquest planira da izbaci nova ažuriranja za glavni web sajt do kraja godine.

Dakle šta je novo? Pre svega, sada dobijate mapu na prvoj strani, ne samo polja za unos teksta. Drugo, više ne morate da unesete ulicu, grad i državu u odvojena polja. Postoji unifikovano polje u vrhu, sličnu kao ono na Google Maps-u. Standardni pogled je pogled na pravce. Ali vi takođe možete da pretražujete biznise i mesta, na primer, "coffee shops" in "New York." I dalje morate da pazite da ukucate ime mesta u jedno polje i ime lokacije u drugo, inače ćete sigurno biti nezadovoljni vašim rezultatima.

Evo još nekoliko funkcija koje su nam se svidele:

  • Odštampajte mapu sa onim nivoom detalja koji želite
  • Uklonite ikone sa puta ako blokiraju imena ulica ili druge važne informacije
  • Promenite vaša standardna podešavanja, uključujući pogled na mapu i iz vazduha, podesite kućne i radne lokacije i tako dalje
  • Dobijte direkcije za puteve sa više stajališta
  • Minimizirajte tekstualni panel sa strane i makisimizirajte mapu

Adresa: Mapquest beta

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272