Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Google Ads, definitivni vodič prevod šestog izdanja

Google Ads, definitivni vodič prevod šestog izdanja

Popust cena: 1930 rsd

Uvod u digitalni marketing

Uvod u digitalni marketing

Popust cena: 1940 rsd

Marketing ITD, sajt koji možda niste posetili i kako da verifikujete nalog na Tviteru

Marketing ITD


MARKETING ITD

Kako da verifikujete nalog na Tviteru

Sinoć smo objavili da je nalog predsednika Srbije  na Twitteru @predsednikrs dobio i zvaničnu potvrdu da je pravi (verified), a danas donosimo informacije i kako je do toga došlo. Naime, iako Twitter navodi da zvanično nije moguće zatražiti potvrdu autentičnosti naloga – istina je nešto drugačija.

Od izvora iz predsedničkog kabineta saznajemo da je prvi korak ipak došao sa njihove strane: iscrpnom pretragom pronađena je kontakt osoba iz Twittera zadužena upravo za ovu vrstu naloga. Kada je dobijen spisak potrebnih podataka za potvrdu identiteta (jedan od dokaza bio je i mail poslat sa naloga ___@predsednik.rs), zahtev je sa potrebnim podacima prosleđen, i u roku od 7 dana je proces verifikacije završen.

Ukoliko, dakle, želite da dobijete verified account pored svog imena, ili naziva brenda/kompanije, moraćete malo da istražite. Sigurno je da Twitter nije bez razloga ukinuo opciju direktnog apliciranja za potvrđene naloge, a neke od razloga potražite i u ovoj diskusiji.

Veliki brendovi, popularne ličnosti, priznati stručnjaci i slične kategorije imaju tu sreću da im se Twitter sam obrati, kao što je na zabavan način objasnio Anil Dash. Nama ostalima ostaje da radimo na sopstvenom identitetu, ili da pronađemo ko je ta misteriozna osoba u kompaniji Twitter koja se bavi potvrdom indentiteta naloga :)



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272