Međunarodni festival autorskog stripa, Strip bez slika

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 2712

Festival će biti održan na više lokacija: Kulturni centar "Grad", "Beopolis" eurocentar, Galerija Fakulteta likovnih umetnosti (FLU), Reks, Centar za kulturnu dekontaminaciju i Galerija "Elektrika" u Pančevu.Iz Galerije FLU je najavljeno da će tokom manifestacije, koja će trajati do 13. juna, akcenat biti na gostima iz Skandinavije i sa Balkana, sa tendencijom da se u budućnosti ostvari saradnja i sa akterima autorskog stripa iz celog sveta.

Osim predstavljanja autora kroz izložbe, razgovore, projekcije filmova, animiranih i video radova, radionica i koncerata, ovaj festival treba pozitivno da utiče na ostvarenje čvrstih i trajnih kontakata u cilju popularizacije novog autorskog stripa i razmenu informacija izmedju autora i grupa, izdavača i teoretičara, aktivista i ljubitelja autorskog stripa. IZVOR

Strip bez slika
PORUČITE

Većina ljudi smatra da je 99% "istorije", barem u onom obliku u kome se izučava u školi, zamorno i dosadno. Žao nam je zbog toga, ali sada je nemoguće izmeniti ono što se dešavalo u našoj mladosti. Ova knjiga, međutim, i sama kreira istoriju - ona čini istoriju zanimljivom. Zašto? Zato što to polazi za rukom i Holivudu, čiji istorijski spektakli drže gledaoce prikovane za sedišta.

Proverite, zašto je izdavač HarperCollins odbio prvu verziju knjige od 500.000 stranica, sa obrazloženjem da bi takva knjiga bila veoma teška za nošenje i korišćenje. 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar