Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Meebo se seli u Firefox panel

Meebo, web zasnovani program za slanje instant poruka koji radi sa svim velikim IM programima je izbacio Firefox dodatak koji daje korisnicima mogućnost da preko panela Firefoxa koriste ovaj program za četovanje.

Meebo Firefox dodatak omogućava mnogo lakše komuniciranje sa prijateljima dok ste onlajn pretražujete Internet. Nema više potrebe da se prebacujete iz jednog programa u drugi ili sa Meebo home stranice na straniu pretraživanja. Panel daje korisnicim vizuelno obaveštenje, tojest panel se otvara, čim vam kontakti pošalju poruku. Nema više potrebe za pejstovanjem linkova niti za aploudovanjem slika, jer ovaj dodatak omogućava prevlačenje i puštanje  direktno u kontakte kojima želite da ih pošaljete.

Bilo bi lepo kada bi celokupna aktivnost mogla da se odvija u panelu, ali jedna mana novog dodataka je ta što trenutne poruke koje primate i šaljete odmah pokreću Meebo Firefox akrticu koja mora da ostane otvorena svo vreme da biste ostali prijavljeni. Meebo-ova linija web zasnovanih IM alata uključuje Meebo; web zasnovani IM za sve mreže i MeeboMe; koji vam daje mogućnost da četujete sa ljudima direktno sa web sajta.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272