Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Microsoft dodaje funkcije Live Search Maps-u

Microsoft će dodati nekoliko novih ažuriranja i poboljšanja svog Live Search Maps servisa u sledećih nekoliko nedelja. Izgleda da će nova stranica ponuditi gomilu novih funkcija koje će olakšati pronalaženje i štampanje direkcija. Izdvajamo nekoliko poboljšanja za koja smatramo da su najbitnija:

  • Novi režim prikaza će vam omogućiti da kompresujete prvih nekoliko ili zadnjih nekoliko direkcija. Ako ste se umorili od količine potrošenog papira za štampanje direkcije od pet koraka za izlazak sa auto puta, ova funkcija može da vam ulepša dan (i produži radni vek vašeg štampača).
  • Linija za pretraživanje sa dva polja u vrhu stranice će biti pretvorena u jedno polje za pretraživanje sa višestrukim karticama.
  • Postoji nova opcija za biranje najbolje rute za izbegavanje saobraćajne gužve.
  • Nove direkcije od jednog klika vam omogućuju da tražite lokacije i dobijete direkcije ka toj lokaciji sa severa (North), juga (South), istoka (East), ili zapada (West).

Interesantno je napomenuti da dok vam Google Maps omogućava da saznate koliko ćete dugo putovati u saobraćaju i omogućava vam da prerutirate vaš put na koji god način želite, Live Search Maps vam možda daje nešto što će vam biti mnogo korisnije: direkcije koje će vam pomoći da izbegnete saobraćajnu gužvu, barem u teoriji.

Videćemo kako će se ova funkcija pokazati kada Microsoft pusti u promet novi Live Search Maps.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272