Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Microsoft je objavio 30 novih igrica za Windows Vistu

Impresivna linija od 30 novih igara se sprema za Windos Vistu i Windows XP, objavio je Microsoft. Sve igre će biti izdate pod Games for Windows brendom i imaće podršku za Games for Windows – LIVE onlajn servis. Microsoft je na konferenciji za štampu objavio da planira da 2007. godina postane sinonim za istoriju igara. I da bi to obezbedio, Microsoft je otkrio da je pripremljen da prenese Gears of War i na Windows Vistu i na Windows XP.

“Za Windows igre ova godina će biti bolja od ijedne do sada” rekao je Peter Moore, predsednik Interactive Entertainment Business-a u Entertainment and Devices Division u Microsoftu. “Sa neverovatnim rasponom fenomenalnih naslova, neverovatnim hardverom i brzim prihvatanjem Windows Viste, Windows igrači će zapamtiti praznike 2007. godine kao najbolju godinu za PC igre”.

“Objavićemo skoro 30 novih naslova pod brendom Games for Windows, uključujući neke od najočekivanijih igara 2007 kao što su Gears of War”, "Company of Heroes: Opposing Fronts" i "Kane and Lynch." Uključene su i neke već objavljene i željno očekivane igre ka ošto su "Crysis," "Age of Conan: Hyborian Adventures" i "Hellgate London," a portfolio naslova koji su uključeni u Games for Windows brend do praznika 2007. godine porašće na 60” izjavio je Kevin Unangst, globalni direktor Games for Windows.

Microsoft je takođe otkrio da od procenjenih 200 miliona igrača širom sveta, više od 10 miliona već koriste Windows Vistu i uživaju u prednostima DirectX 10 grafičke tehnologije. Međutim, Microsoft uporno odbija da portuje DirectX unazad u Windows XP ostavljajući tako igračima samo jedan izbor, konkretno nadgradnju na Vistu. U ovom kontekstu, Microsoftov potez je kritikovan kao despotsko primoravanje korisnika da migriraju na Vistu.

“Takođe smo objavili da tri najbolja izdavača – Eidos, THQ i SEGA – planiraju da izdaju naslove koji koriste naš onlajn servis za igranje, Games for Windows – LIVE. Ovo je samo početak – mi očekujemo desetine LIVE-omogućenih igrica na policama do kraja ove godine. Svako ko voli pucačke igre u prvom licu će biti uzbuđen da čuje da jedna od najbolje prodavanih Xbox 360 igara 2006. godine, “Gear of War” stiže u Windows sa punom podrškom za Games for Windows – LIVE zajedno sa pet potpuno novih borbenih poglavlja” dodao je Unangst.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272