Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Microsoft je proširio Skydrive na 1 gigabajt

Microsoft je uveo poboljšanja u svoju uslugu onlajn skladištenja podataka koja se zove Skydrive. U neprekidnom takmičenju sa Google-om i drugim manjim kompanijama u ponudi besplatnih servisa, Microsoft uglavnom gubi bitku, ali izgleda da je u ovoj besplatnoj usluzi, barem za sada uspešniji od ostalih.

Kao što smo već rekli, radi se o servisu za skladištenje podataka koji je trenutno u beta fazi-. Bez obzira na to, izgleda da je ovaj servis popularan kod korisnika. Naravno, Microsoft je svestan popularnosti ove svoje usluge pa je zato odlučio da je unapredi, a imajući u vidu o kakvom se servisu radi, najbolje i najlakše poboljšanje je da se poveća dostupan prostor za skaldištenje na jedan gigabajt.

Pored povećanja kapaciteta, dodane su još neke praktične usluge, kao što je RRS kanal preko kojeg će se zainteresovani obaveštavati o novostima u Skydrive-u, zatim je dodata funkcija za ubacivanje e-mail adrese Skydrive usluge u adresar kao i izlistavanje osoba koje su ostavile nešto u vašem Skydrive skladištu.

Adresa: http://skydrive.live.com/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272