Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Microsoft menja Software Assurance ponudu

Microsoft je najavio ažuriranja svog licencnog programa Software Accurance kao odgovor na povratne informacije klijenata da je šema preskupa, složena i restriktivna.

Nove izmene demonstriraju Microsoftovu želju da vrednosti SA prevaziđu uobičajenu ponudu održavanja, koja obuhvata samo podršku i nadogradnju, i da se obuhvati ponuda koja omogućava korisnicima da kroz životni ciklus softvera imaju pristup podršci, novim verzijama, tehnologiji i sveobuhvatnim resursima.

Licencni model Siftware Assurance garantuje korisnicima prava da dobiju svaku nadogradnju objavljenu tokom vremena trajanja ugovora. U zamenu za to, Microsoft dobija redovnu isplatu za licencu.

Novi model Software Assurance će obuhvatati 18 beneficija kroz pet faza životnog ciklusa softvera: planiranje, angažovanje, korišćenje, održavanje i izmene. Nekoliko novih i značajno unapređenih beneficija će pomoći korisnicima da koriste podršku Microsofta i prednosti servisa koji pomažu u pristupanju poslovnim vrednostima, angažovanju Microsoft Office aplikacija i Microsoft Windows operativnog sistema i da bolje integrišu mogućnosti Windows platforme.

Microsoft će nastaviti da nudi nadogradnje za nove verzije licenciranog softvera objavljene u vreme važenja ugovora, a plaćanje licence će moći da se rasporedi na čitavu godinu. Ove dve važne beneficije će pomoći korisnicima da najnoviju tehnologiju angažuju kada oni to žele, a troškovi će biti smanjeni. 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272