Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Microsoft Windows & Web Development Center

Da li želite da naučite osnove o Windowsu i web programiranju? Onda nemojte dalje tražiti već pogledajte novi web sajt koji je Microsoft pokrenuo 1. marta 2007. godine, koji je dizajniran da pomogne novim programerima. Da bi počeli programiranje aplikacije za Windows ili kreirali dinamički web sajt, bićete u mogućnosti da pristupite centralizovanom okruženju za učenje specifično namenjenom za programere početnike.

"Ovde ćete pronaći niz sadržaja za učenje koji počinju sa osnovama, i vode vas korak po korak kroz proces, da biste postali programer! Nije potrebno iskustvo niti predznanje o programiranju - dakle krenite" kaže Microsoft-ova pozivnica za programere početnike.

U osnovi Microsoftove inicijative je Visual Studio Express Edition. Dan Fernandez, Microsoftov glavni manadžer proizvoda za Visual Studio Express, otkrio je da će ova low-end razvojna alatka imati značajan uticaj na razvoj programera početnika. "Jedna od ključnih stvari koju su ljudi pitali je bila sadržaj na početničkom nivou" rekao je Fernandez. "Oni su želeli da sadržaj bude razumljiv i za čoveka sa osam razreda".

Microsoft je dodatno kategorizovao sadržaj na web sajtu u skladu sa nivoom težine. Po tome, programeri će biti u mogućnosti da selektuju sadržaj koji odgovara njihovoj veštini. Činjenica je da kompanija iz Redmonda na najosnovnijem nivou.

"Tier 2 Lessons pretpostavlja da razumete osnove .NET programiranja. Ove lekcije će napredovati većom brzinom i otkriće puno suštinskih koncepata Windowsa i Web programiranja. Do kraja ovih lekcija, trebali biste da budete u mogućnosti da kreirate osnovnu, radnu aplikaciju", dodao je Microsoft. Na trećem i završnom nivou, korisnici će biti u mogućnosti da uče stvari vezane za pristupanje podacima i ispravljanju grešaka.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272