Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Mobilni telefon koji je otporan na gotovo sve

Manje poznata kompanija Sonim predstavila je svoj prvi telekomunikacioni uređaj koji je otporan na gotovo sve zemaljske nedaće.



Voda, prašina, vlažnost, pad sa visine samo su neke od nepogodnosti koje ovom uređaju ne predstavljaju nikakav problem. Uređaj Sonim XP1 izrađen je na način i od materijala koji ga svrstavaju u kategoriju najotpornijih mobilnih telefona na svetu.

Što se tiče telekomunikacionih sposobnosti uređaj je puno više od klasičnog GSM mobilnog telefona – XP1 je moguće koristiti kao toki-voki sa istim uređajem, moguće je u njega uneti listu ostalih korisnika čime se uređaj ponaša kao IM klijent (u svakom trenutku vidi ko je online), a sadrži i mogućnosti klasičnog pejdžera.

Uređaj će bez problema preživeti pad sa visine od 1,65 metara, a napredna izrada kućišta štiti ga od ogrebotina, vlage, prašine i ostalih nepogoda. Sonim XP1 je moguće koristiti i u izuzetno glasnim okolnostima kao što su gradilišta jer sadrži pojačivač zvučnika koji reaguje na okolne zvukove i automatski prilagođava glasnost. Sve navedeno zvuči izuzetno primamljivo i priznajemo da bismo voleli da ga isprobamo i staviti ga na neke prilagođene testove otpornosti.

Uređaj je moguće nabaviti po ceni od 233,83 funti.

www.sonimtech.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272