Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Moderni ram za vaše digitalne slike

MediaStreet, proizvođač mastila arhivskog kvaliteta i odgovarajućih inkdžet medija i drugih digitalnih rešenja za fotografsku, umetničku i elektronsku potrošačku industriju, predstavio je svoj eMotion Bluetooth Digital Picture Frame, prvi ram za slike sposoban za trenutni transfer slika sa mobilnog telefona direktno u 7” digitalni ram bez upotrebe kablova i žica. Slike prenesene sa mobilnog telefona se odmah mogu videti na ekranu i skladište se u 256 MB memorije koju poseduje ovaj digitalni ram. Pored toga, slotovi za CF, SD/SDHC, MS/MSPRO, MMC i xD kartice omogućuju beskrajno povećanje memorisjkog kapaciteta kako bi se dobili sati neprekinutog prikazivanja slika, videa ili muzike.

Digitalni ram ima i USB 2.0 port tako da može da primi i USB drajvove (takozvane thumb drajvove) bilo kog kapaciteta što dodatno povećanja mogućnost pristupa i fleksibilnost. eMotion Bluetooth Digital Picture Frame će se prodavati po ceni od otprilike 149.00 dolara. Dostupni su po sniženoj ceni i drugi modeli bez Bluetooth tehnologije. Koristeći prednosti drugih naprednih tehnologija, MediaStreet će ovog leta predstaviti WiFi-osposobljen digitalni fotografski ram.

 “Svi su se okrenuli svojim mobilnim telefonima u potrazi za zabavom i pregledanjem fotografija prijatelja i familije i ovaj trend će biti sve izraženiji kako kvalitet slika napreduje i kako se razvijaju novi načini deljenja fotografija,” rekao je Norm Levy, predsednik MediaStreet, Inc. “Sposobnost da se trenutno dele fotografije na velikom, svetlom ekranu koji liči na tradicionalni ram za slike, daje sasvim drugu dimenziju fenomenu kreiranja digitalni slika. eMotion Bluetooth Digital Picture Frame daje novi život svim onim malim fotografijama koje se nalaze na našim mobilnim telefonima, kao i fotografijama koje kreiramo pomoću naših digitalnih fotoaparata a koje često čame zaboravljene na našim hard drajvovima,” dodao je Levy.

Sinhronizovanje mobilnog telefona sa novim eMotion Bluetooth Digital Picture Frame-om je brzo i lako. Proces je identičan sparivanju mobilnog telefona i slušalica a jednostavni On Screen Menu Display daje instrukcije za lako podešavanje u roku od nepunih pet minuta. Nakon što su upareni, slike napravljene pomoću mobilnog telefona mogu trenutno da se prebace u digitalni ram za slike i pregledaju na njegovom velikom 7-inčnom, LCD ekranu proporcija 16:9 / 4:3. Digitalni ram za slike može da se kontroliše pomoću daljinskog upravljača, ili pomoću standardnih dugmadi koja se nalaze na samom ramu.

Fizički, digitalni ram za slike omogućuje korisnicima da prilagode izgled pomoću zamenljivih drvenih ramova različitih dizajna. Kupci mogu da prilagode i izaberu odgovarajući drveni okvir koji će se slagati sa njihovim nameštajem i kancelarijom, istovremeno obezbeđujući bogat, elegantni izgled tradicionalnog rama za slike. MediaStreet-ov eMotion Digital Picture Frame podržava formate za fotografije, muziku i video filmove. Za fotografije, digitalni okvir podržava JPEG i BMP. Formati podržani za muziku su MP3 i WMA a podržani video formati su AVI, MPEG1, MPEG2 i MPEG4.

Dodatna oprema za eMotion Bluetooth Digital Picture Frame uključuju daljinski upravljač, AV kabl, AC/DC adapter, uputstvo, i naravno pristup ka profesionalnim fotografijama, muzici i video filmovima koje možete da preuzmete sa MediaStreet-ovog portala.

O firmi Media Street

MediaStreet, Inc. je vodeći proizvođač rešenja za štampanje i pregledanje digitalnih fotografija i kreator nagrađivane linije eMotion Digital Picture Frame-ova. Među kompanijine unikatne prednosti spada i brak između digitalnog sadržaja i njihove elektronike za digitalnu konvergenciju kroz formiranje dva moćna web portala; jednog za profesionalnu fotografiju koji je usko povezan sa eMotion Frame linijom proizvoda i drugog koji služi za pronalaženje muzike, videa i radio stanica koje se mogu slušati i gledati na eMotion elektronici koja uključuje eMotion MP3 MP4 PMP DVD i Digital Picture Frame proizvode.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272