Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Moguća pojava iPhone-a na tržištu pre planiranog roka

Kruže glasine da će se iPhone pojaviti u prodavnicama ranije nego što očekujemo. Mada je prvobitno planirano da isporuka ovog mobilnog telefona preko distributivne mreže mobilnog operatera Cingular započne negde tokom juna meseca, prema nekim neproverenim informacijama on bi trebalo da bude dostupan znatno pre tog roka, možda već tokom aprila.

U stvari, isporuka proizvoda pre planiranog roka uopšte nije neuobičajena za kompaniju Apple. Ipak, bez čvršćih dokaza o navodnom prevremenom objavljivanju iPhone-a, mi svakako ne bismo istrčavali pred rudu.

Ukoliko su ove glasine u početku i bile širene iz neproverenih izvora, pri čemu je najveći broj navodno poticao iz kompanije Cingular, vest da bi iPhone mogao postati dostupan već u aprilu potekla je od nekih mnogo pouzdanijih “tastera”.

Sada je potpuno jasno da je ulazak iPhone-a u prodavnice nešto što veliki broj ljudi željno iščekuje, a isto je toliko tačno da je ovaj mobilni telefon u određenoj meri inovativan i privlačan.

Lepo bi bilo da na njega ne moramo čekati do juna meseca, ali to se svakako neće dogoditi samo zbog toga što bi to nama bilo milo. Čak i ako u Apple-u planiraju da iPhone puste u prodaju pre prvobitno najavljenog roka, mi za to verovatno nećemo znati sve dok se to zaista ne dogodi.

Naime, mi ovde pričamo o istoj onoj kompaniji Apple koja je čitav svet držala u mraku više od 30 meseci, a da za sve to vreme nije procurela ni najmanja informacija u vezi iPhone-a, sve do zvanične prezentacije koju je Steve Jobs održao u januaru. Ispostavilo se čak da ni jedna jedina fotka ovog telefona koja je procurela u javnost, ni izbliza ne odražava konačan izgled ovog telefona.

Štaviše, u Apple-u nisu bili voljni da svom poslovnom partneru, kompaniji Cingular, pokažu barem prototip iPhone-a, sve do svega par nedelja pre njegove zvanične prezentacije, a čak su išli dotle da kreiraju lažne prototipe i pokazuju ih svojim zaposlenima. U međuvrtemenu, ostaje nam samo da se nadamo da su pomenute glasine tačne i da ćemo iPhone zaista moći da kupimo već u aprilu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272