Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

MS Office 2008 za Mac: novi snimci ekrana i prve impresije

Microsoft Office 2008 za Mac je postao tema i opsesija među Mac korisnicima od kada je Apple počeo da prelazi na Intel, uglavnom zbog aktuelne inkarnacije Mac Office-a, 2004, koja se pokreće veoma sporo na Aplle-ovim Intel mašinama i kojoj nije menjan kod već četiri godine. Iako smo mi zadovoljni što je barem Microsoft dosledan (i oni često čekaju četiri godine između izdavanja novih verzija Windows Office-a), stvarno smo se nadali da će Office 2008 biti Office 2007 (ili Office 2006).

Da ne dužimo. Demonstracija novog programa je pokazala da su govorkanja o povećanju brzine  istinita. Ova verzija Office-a prevazilazi svoje prethodnike na Intel hardveru a posebno nam se dopada brzina i polet Microsoft Worda. Numerisanje dokumenta od preko 500 stranica na MacBook Pro-u na 2gHz trajalo je svega 8 sekundi.

Druga stvar koja je odmah očigledna u vezi novog izdanja Office-a je dodatak linije za ubacivanje objekata u svim programima koja vam omogućava brz pristup objektima koji su rađeni u drugim delovima paketa - na primer, brzo ubacivanje grafikona u Word dokument.

Interfejs je takođe poboljšan. Navigaciona linija koja ne može da se pomera i koja se nalazila u gornjem levom uglu verzije 2004 je nestala, i mi smo zbog toga mnogo srećni. Sve u svemu ova verzija će izgleda biti odlična i jedva čekamo da ugleda svetlo dana.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272