Najseksepilniji i najprsatiji univerzalni daljinski upravljač

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 4928

Kao što većina nas ljubitelja televizora i besomučnog menjanja kanala zna, daljinski upravljač može da bude čovekov najbolji prijatelj na tako mnogo načina.

To je osnovni razlog zašto moderni daljinski upravljači dolaze u svim oblicima i veličinama, sa gomilom više Ili manje korisnih dugmića i opcija, a ponekad čak i sa LCD displejem na koje možete da vidite menije kroz koje se krećete. Međutim, čak i ako ne nudi impresivan set funkcija, daljinski upravljač koji možete da vidite na priloženoj slici je pravi biser, pošto je Bikini Remote oblikovan kao telo prsate devojke sa gomilom dugmića koji mogu da kontrolišu mnogo uređaja, a delimično i njegovog vlasnika.

Prva stvar koju možemo da kažemo o bikini daljinskom upravljaču je da je on prilično svestran, pošto je kompatibilan sa ekstremno velikim rasponom uređaja koji su povezani sa televizorom, uključujući TV prijemnike, video rekordere i još mnoge druge. Pored toga, ovaj uređaj radi na veoma interesantan način. Vlasnik može da podigne bikini I otkrije nekoliko dugmadi za kretanje napred nazad po kanalima koja su vrlo interesantno dizajnirana, a možete da skinete i gaćice kako biste došli do nekih dodatnih kontrola. Interesantno, zar ne?

Bikini daljinski upravljač koji neće zauzeti mnogo mesta na vašem kauču velik je samo 14 cm x 11,43 cm, radi na samo dve AA baterije, i može se kupiti onlajn od firme “The Lighter Side Co.” za oko 17 US dolara. Ovaj daljinski je u stvari prilično jeftin, mada će njihovi vlasnici morati da se suoče sa besom i ljubomorom svojih devojaka i žena.

Link.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar