Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kali Linux: Napredno penetraciono testiranje pomoću alata Nmap, Metasploit, Aircrack-ng i Empire

Kali Linux: Napredno penetraciono testiranje pomoću alata Nmap, Metasploit, Aircrack-ng i Empire

Popust cena: 2260 rsd

Linux za mreže

Linux za mreže

Popust cena: 1710 rsd

Nema Ubuntu-a za poslovne ljude?

Svi smo glasno aplaudirali kada je Dell počeo da prodaje mašine sa unapred instaliranim Ubuntu Linuxom. To je bilo ostvarivanje revolucije, momenat bistrine u inače oblačnom svetu. Na žalost, ako želite datu Ubuntu mašinu da upotrebite za poslovne potrebe možda ćete trebati da uložite ekstra napor da biste je dobili.

Po rečima korisnika na Ubuntu forumima, potrebno je malo kreativnog laganja da biste uspeli da kupite Linux mašinu za poslovne potrebe, ali čak ni onda nećete biti u mogućnosti da stavite tu korporativnu zlatnu karticu u vaš džep.

«Prvo, razgovarao sam sa predstavnikom zaduženim za male firme koji me je informisao da ne mogu da naručim jedan od Ubuntu zasnovanih računara na odeljenju za male firme. Treba da prođem kroz odeljenje za kuću i kućnu kancelariju. Pozvao sam odeljenje za kućnu kancelariju. Pitao sam predstavnika da li bih mogao da kupim jedan od Ubuntu računara za moju kompaniju. Rekla je (citiram) «ovi Dell računari su dizajnirani samo za ličnu upotrebu, što znači da sve dok ga koristite za ličnu upotrebu možete da ga kupite».

Oh, Dell, gde je ovde smisao?

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272