Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Digitalni video za Windows  XP

Digitalni video za Windows XP

Nema više zvučnika!

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1536

Obično kada ljudi kupe neku opremu, oni obožavaju da je pokazuju što je više moguće čak i po cenu da ispadnu smešni ili još gore, dosadni. Bilo da je u pitanju mobilni telefon nove generacije, novi A/V prijemnik, novi zvučnici, novi plazma TV i tako dalje, većina će makar pokušati da vam ih pokaže.

E pa, toga nema više! Izgleda da je nekim ljudima postalo muka od takvih prikazivanja tehnološke opreme i sve su više zainteresovani za njihovo sakrivanje iz vidokruga. Ne mislim na to da bacaju i odbacuju novu tehnologiju, već pronalaze nove i alternativne metode dizajna koje omogućuju da se stvari sakriju iz vidokruga.

Kod ovog uređaja upotrebljeno je maskiranje da bi se uklonili zvučnici iz celokupnog izgleda sobe: razgledajte u tišini i verovatno nećete biti u mogućnosti da vidite ni jedan zvučnik; možda biste neki od njih i pronašli nagađajući, ali će pronalaženje zvučnog izvora definitivno biti težak zadatak.

Acoustic Research Home Decor izdao je HD510 sistem, kombinaciju od 5 satelita od 100W za 899 dolara sa digitalnim pojačalom od 175W. Dobra stvar je što dobijate jedinstvene antikne satove koji sakrivaju zvučnike, drvenu kutiju za sabvufer i neke knjige za sakrivanje drugog zvučnika. Nije potrebno reći da su svi zvučni izvori smešteni u objekte visokog kvaliteta, i vredno ih je smestiti u vaš dom, kako zbog lepšeg ambijenta tako i zbog slušanja muzike bez vizuelnih pokazatelja odakle ona dolazi.

Još jedna kompanija, Masquerade (interesantno i direktno, nedvosmisleno ime) specijalizovala se za sakrivanje zvučnika iza svih vrsta slika, što vam omogućuje da ispunite vaše prostorije sa slikama a ne kutijama za zvučnike.

Dakle, ne samo da ćete obogatiti izgled vašeg doma tako što ćete okačiti lepe stvari na zidove, već ćete takođe i dobiti puno prostora i ostaviti bolji utisak na goste. Pošto ovi sistemi dolaze u 5.1 ili čak višekanalnom zvuku, nećete imati problema da podesite PC ili postojeće audio pojačalo. Omogućeno je i dodatno prilagođavanje jer vam Masquerade omogućava da izaberete različite okvire i boje tako da će se audio oprema lepo integrisati u enterijer vašeg doma i proći još neprimetnije.

Za cenu od 600 do 1900 Eura možete da izaberete kakav god sistem želite da stavite u svoj dom. Samo sakrijte zvučnike!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272