Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Internet Biblija

Internet Biblija

Najpoznatiji čitači Weba

Najpoznatiji čitači Weba

NewsGator dodaje RSS PostRank

Pregleda (30 dana / ukupno): 4 / 1545

NewsGator i AideRSS su se udružili i dodali funkciju PostRank u onlajn RSS čitač NewsGator. PostRank se u suštini određuje pregledanjem svake stavke u vestima i određivanjem njene popularnosti na osnovu faktora kao što je broj komentara koje je vest primila, koliko drugih sajtova su postavili linkove ka datoj vesti, koliko je puta snimljena na del.icio.us, ili koliko je puta glasano za datu vest na Digg-u. Svakom članku se dodeljuje ocena od 1 do 10.

Korisnici NewsGatora sada mogu da sortiraju svoje vesti u skladu sa PostRankom, koji će prikazati prvo najpopularnije stavke, a zatim manje popularne stavke. Naravno, sistem neće dobro raditi ako ste zainteresovani primarno za nove vesti, pošto treba da prođe određeno vreme da bi članak postao popularan. Ali ako želite da čitate samo najbolje vesti a ostale da izostavite, PostRank može da vam uštedi puno vremena.

AideRSS ima svoj web sajt na kojem možete da unesete bilo koju RSS vest kako bi ona dobila svoju PostRank ocenu. Ili možete da instalirate Firefox plag-in koji će dodati PostRank u Google Reader. Zahvaljujući NewsGator integraciji, nećete trebati da posetite drugi web sajt, da daunlodujete plag-in, pa čak ni da posetite AideRSS da biste iskoristili njihov PostRank sistem.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272