Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

Nikon nudi DVD lekcije za korisnike DSLR-ova

Nikon je nedavno objavio da njegova Nikon School of Photography sada nudi dva instrukciona DVD-ova za potrošače. Obrazovni proizvodi, namenjeni početnicima u digitalnom SLR svetu, sadrže veliki broj demonstracija koje ilustruju standardne tehnike rada sa DSLR fotoaparatima.



Vodič na oba Nikonova DVD-a je National Geographic Traveler fotograf Bob Krist. DVD “Fast, Fun & Easy: Great Digital Pictures” je 35-minutni obrazovni alat koji demonstrira fotografisnaje u različitim uslovima pomoću Nikona D40 i D40x. Lekcije takođe sadrže instrukcije vezane za transfer i štampanje fajlova.

Drugi DVD, “Understanding Digital Photography,” sadrži instrukcije za snimanje u slabim svetlosnim uslovima, snimanje portreta i sportskih događaja. 45-minutni DVD koristi Nikon D40, D40x, D80, i D200 fotoaparate, ali demonstrirane tehnike mogu da se primene na bilo koji digitalni SLR.

“Nikon veruje da potpuno zadovoljstvo sa fotoaparatom može da se dostigne samo kada korisnik postane potpuno upoznat i opušten u radu sa svojim fotoaparatom, što će mu omogućiti da snimi fotografije o kojima je oduvek sanjao,” kaže Edward Fasano, Nikonov generalni menadžer za Marketing of SLR System Products. "Nikon je uzbuđen što može da ponudi dva izuzetno vredna instrukciona alata koji će pomoći svakom da se bolje upozna sa digitalnom fotografijom i Nikon D-SLR fotoaparatima. Korisni alati, kao što su ovi DVD-ovi, će pomoći da više Nikonovih korisnika izvuče maksimum iz svojih fotoaparata i svojih fotografija".

 Nikon School “Fast, Fun & Easy: Great Digital Pictures” se prodaje po ceni od 9.95 dolara a “Understanding Digital Photography” po ceni od 14.95 dolara. Nikon DV-ovi su dostupni onlajn na Nikon Mall i kod svih prodavaca u SAD-u.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272