Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Nova izdanja MIKRO KNJIGE u našoj knjižari po EKSTRA CENAMA

PowerPoint 2007 za početnike

Uz jasna objašnjenja, postupna uputstva i mnoštvo slika, ova zabavna knjiga upoznaje vas sa najkorisnijim alatkama programa PowerPoint.

CENA U MK: 882.00 DINARA
CENA U KOMBIB: 850.00 DINARA

Windows Vista Biblija

Sveobuhvatan priručnik s detaljnim opisima svih alatki i funkcija dugo najavljivanog operativnog sistema. Na preko hiljadu stranica Alan Simpson vas upućuje kako da istražite novo Vistino korisničko okruženje i prilagodite ga svojim potrebama. Detaljno su obrađene stare i nove bezbednosne alatke, roditeljska kontrola i rad više korisnika na jednom računaru.

Objašnjeni su standardni i dodatni programi, organizacija podataka u računaru, te rad sa dokumentima, poštom, slikama i video zapisima. Naučićete da upravljate štampanjem, podesite snimanje CD i DVD diskova i umrežite kućne računare. Saznaćete kako da otklonite manje probleme sa hardverom i programima, sinhronizujete uređaje i podesite performanse sistema.

CENA U MK: 2142.00 DINARA
CENA U KOMBIB: 2000.00 DINARA

Primenjena kriptografija, prevod drugog izdanja

Prevod drugog izdanja klasika kriptografije daje sveobuhvatni pregled savremene kriptografije. U knjizi je detaljno opisan način na koji programeri i profesionalci u oblasti elektronskih komunikacija mogu koristiti kriptografiju (tehniku šifrovanja i dešifrovanja poruka) kako bi sačuvali privatnost računarskih podataka.

Opisane su desetine kriptografskih algoritama, obuhvaćeni su praktični saveti o njihovoj primeni u kriptografskom softveru i pokazano je kako se oni mogu upotrebiti za rešavanje problema bezbednosti. Objašnjavajući dostignuća u tehnikama primene kriptografije, ovo izdanje pokazuje projektantima računarskih aplikacija, mreža i sistema za skladištenje podataka kako da ugrade bezbednost u svoje programe i sisteme.

CENA U MK: 1845.00 DINARA
CENA U KOMBIB: 1720.00 DINARA

Ne, nije greška. MI SMO JEFTINIJI.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272