Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Digitalna fotografija - KOLORNA KNJIGA - Priručnik koji nedostaje - II IZDANJE

Popust cena: 2200 rsd

NOVA KNJIGA - Digital Photography Hacks

Vaš digitalni fotoaparat je više od samo nove inkarnacije starog fotoaparata sa filmom. Da, on i dalje pravi fotografije, ali takođe nudi mogućnost razvijanja novih oblika kreativnosti, uključujući zadovoljstvo da odmah vidite fotografije, mogućnost eksperimentisanja bez briga o troškovima, tehnologiju za fino podešavanje fotografija pomoću naprednih profesionalnih tehnika i sredstva za trenutnu razmenu radova sa bilo kime na bilo kom mestu na svetu. Nije ni čudo što je prodaja digitalnih fotoaparata premašila prodaju tradicionalnih fotoaparata.

Ali pitanje koje postavljaju većina korisnika digitalnih fotoaparata je sledeće: “Kako mogu da od snimanja pristojnih fotografija pređem na stvari koje bih stvarno voleo da radim? Kako mogu da dosegnem svoj pravi potencijal? Knjiga Digital Photography Hacks je vaš pasoš za snimanje onakvih digitalnih fotografija kakve ste oduvek želeli da snimate. Napisao ju je Derric Story, fotograf i autor Digital Photography Pocket Guide i drugih knjiga. U knjizi on ide dalje od standardnog sadržaja većine knjiga o digitalnoj fotografiji – kao što su osnove fotoaparata, razumevanje memorijskih kartica, i kada da upotrebite blic – do stvari koje su profesionalni fotografi naučili kroz hiljade snimaka napravljenih u karijeri i više godina eksperimentisanja, podešavanja i hakovanja. Knjiga uključuje predgovor fotografa Rick Smolana, autora America 24/7.

Sa odličnim fotografijama u ful koloru koje se provlače kroz celu knjigu, ova knjiga predstavlja kolekciju saveta, trikova i tehnika za fotografe koji su već savladali osnove. I Ako nemate najnoviji digitalni fotoaparat ova knjiga će vam pokazati kako da produžite život i funkcionalnost postojećeg fotoaparata. Svi trikovi u knjizi su nevezani za platformu i dizajnirani su za upotrebu i na Mac i na Windows računarima. U knjizi ćete pronaći 100 dokazanih tehnika u sledećim područjima:

  • Tajne fotografija snimljenih danju i noću
  • Magija blica
  • Dodaci za digitalni fotoaparat
  • Konekcija sa računarom
  • Magija Photoshopa
  • Zanimljivi foto projekti
  • Trikovi za mobilne telefone sa fotoaparatom

Ova knjiga je za fotografe kao što ste vi, i za one koji bi to želeli da budu. Digital Photography Hacks je za kreativne avanturiste koji se krije u svakom od nas.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272