Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

NOVA KNJIGA - Lightroom Book for Digital Photographers

Scott Kelby, autor najprodavanije knjige na svetu o Photoshopu, The Photoshop Book for Digital Photographers, donosi knjigu Lightroom Book for Digital Photographers koja je takođe osvojila mnoge nagrade. Ona opisuje procese korak po korak na jednostavnom jeziku. Ova fantastična nova knjiga ne pokazuje samo “koji klizač šta radi” (svaka Lightroom knjiga to ima). Ova knjiga vodi vas dalje od toga da bi vam otkrila tajne novog toka rada digitalne fotografije i to radi koristeći tri jednostavne a ipak brilijantne tehnike što je čini odličnom alatkom za učenje.

Kroz knjigu Scott vam daje njegova sopstvena podešavanja i tehnike koje su studijski testirane i koje je on razvio koristeći Lightroom za njegove sopstvene fotografije čak i mnogo ranije nego što je Adobe izdao čak i prvu Beta verziju. On zna šta stvarno radi, šta ne radi, i jasno će vam reći koju alatku da upotrebite, koju da izbegavate i zbog čega.

Cela knjiga je razmeštena u redosledu realnog toka rada sa opisima korak po korak tako da odmah možete da počnete da upotrebljavate Lightroom kao profesionalac već od samog početka i da zaobiđete puno prepreka u produktivnosti i frustraciju usled izgubljenog vremena koja vas sve vreme prati.

Ali ono što stvarno ovu knjigu izdvaja od drugih su poslednja dva dodatna poglavlja. U njima je Scott vizuelno odgovorio na “najčešće postavljena pitanja” u vezi Lightrooma kao što su: Tačno u kojem redosledu treba da radim stvari i gde se uklapa Photoshop? Scott će vas to naučiti na način koji nije viđen do sada ni u jednoj knjizi, stvarno vam prikazujući svaki korak celog procesa, od početnog snimka do finalne fotografije za štampu. Oba poglavlja počinju sa snimanjem fotografije na lokaciji, uključujući sve detalje o opremi, podešavanjima fotoaparata, čak i tehnikama osvetljenja. Sve ćete to videti od trenutka kada uzima fotografije sa svakog snimanja (a vi ga pratite koristeći iste slike) pa kroz ceo proces rada, sve do finalne fotografije za štampu veličine 16x20 inča za klijenta. Plus, pošto on direktno inkorporira Adobe Photoshop u ovaj tok rada, takođe ćete naučiti i neke njegove najnovije Photoshop tehnike za snimanje portreta i fotografija pejzaža, što ovu knjigu stavlja na potpuno novi nivo. Ovo je prva, i jedina knjiga koja vam pruža ceo proces na tako jasan, koncizan i vizuelni način. Najbolje od svega je što je pisana u Scott-ovom stilu jednostavnog jezika čime je i privukao toliki broj Photoshop ljubitelja širom sveta i zahvaljujući tome postao autor najbolje prodavanih knjiga među svim računarskim knjigama u svim kategorijama od 2004. godine. Ako ste vi jedan od tih ljudi koji najbolje uče ako sami rade projekat; koji najbolje uče bez svih onih komplikovanih tehničkih objašnjenja i zbunjujućih žargona, i ako stvarno danas želite da počnete da koristite Lightroom da biste otkrili produktivnost “novog toka rada digitalne fotografije” – ne postoji brži, jasniji ili zabavniji način da naučite ono što vam treba nego sa ovom fantastičnom novom knjigom koja će vam se sigurno dopasti!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272