Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

NOVA KNJIGA - The Digital Photography Book

Scott Kelby, čovek koji je zauvek promenio “digitalnu mračnu komoru” sa svojom bestseler knjigom koja je dobila više nagrada “Photoshop knjiga za digitalne fotografe”, sada predstavlja najvažniju stranu digitalne fotografije – kako da snimite fotografije profesionalnog kvaliteta pomoću istih trikova koje koriste današnji vrhunski profesionalni digitalni fotografi (i to lakše nego što mislite).

Cela ova knjiga je napisana sa brilijantnom pretpostavkom na umu, i evo kako je Scott opisuje: “Kada bismo se Vi i ja našli na snimanji i vi me upitate – Hej kako da snimim ovaj cvet tako da on bude u fokusu ali ne želim da i pozadina bude u fokusu?- ja vam ne bih davao lekcije o veličini otvora blende, ekspoziciji i dubini polja. U stvarnom životu ja bih vam rekao – Uzmite telefoto objektiv i podesite f-stop na f/2.8, fokusirajte cvet i opalite. Vi biste tada rekli – OK – i snimili biste cvet. O tome govori cela ova knjiga. Knjiga o vama i meni na snimanju gde vi postavljate pitanja na koja ja odgovaram, dajem vam savete i delim sa vama tajne. Podučavao sam upravo onako kako bih i prijatelja, bez svih onih tehničkih objašnjenja i bez svih dosadnih tehno-foto-priča”.

Ovo nije knjiga o teoriji – nije pretrpana zbunjujućim žargonom i detaljnim konceptima: ovo je knjiga o tome koje dugme da pritisnete, koja podešavanja da upotrebite, kada da ih upotrebite i skoro dve stotine pažljivo vođenih fotografskih trikova da biste dramatično poboljšali izgled snimaka. Fotografije će biti oštrije, raznobojniji, i profesionalnijeg izgleda svaki put kada pritisnete okidač na vašem digitalnom fotoaparatu.

Još jedna stvar koja ovu knjigu čini drugačijom: svaka stranica obuhvata samo jedan trik, samo jedan jedini koncept koji vašu fotografiju čini boljom. Svaki put kada okrenete stranicu, naučićete još jedno profesionalno podešavanje, još jedan profesionalan trik da biste transformisali vaš rad od obične fotografije u sliku za galeriju. Nikada nije postojala knjiga kao što je ova, i ako ste umorni od toga da snimate fotografije koje izgledaju samo OK, i ako ste umorni od pretraživanja časopisa o fotografiji i mislite “zašto moj snimak ne izgleda kao taj?” onda je ova knjiga upravo za Vas.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272