Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

NOVA KOLOR MULTIFUNKCIJSKA RESENJA

Xerox WorkCentre 7232 / 7242 je dizajniran za male i srednje radne grupe u organizacijama, koje zahtevaju vrhunsko crno – belo stampanje i stampanje u koloru.

Predstavljanje novog dual-beam laserskog sistema omogucava WorkCentre-u serije 7232 / 7242 stampanje dosta boljeg kvaliteta. Zahvaljujuci tome i pristupacnoj ceni samog uredjaja kao i niskih troskova crno bele stampe, novi uredjaj ispunjava glavne zahteve kupaca kojima je povremeno potrebna stampa u boji ali izbegavaju kupovinu printera u boji naspram crno belih printera zbog cene. – kaze Albert Tedeev, regionalni menadzer, Xerox Balkans.

Novi WorkCentre 7232 / 7242 ima brzinu stampanja u boji od 10 ppm  umesto dosadasnjih  8 ppm WorkCentre-a 7132 a brzina crno bele stampe WorkCentre 7242 je sada 40 ppm u odnosu na 32 ppm Work Centre 7132. 

Novi inserter velikog kapaciteta ce povecati isti za 2000 strana, tako da ce nova masina moci da obradi ukupno 4720 strane.

Novi uredjaj odlikuje Xerox Extensible Interface Platform™ (EIP), koji omogucava da se softverskim aplikacijama dokumenata pristupi pomocu korisnickih interfejsa da bi se poboljsala efikasnost posla i minimiziralo vreme provedeno kraj uredjaja.

WorkCentre 7232 / 7242 podrzava XPS (XML Paper Specification) koji predstavlja format dokumenta i kreiran je od strane Microsoft-a, a takodje je promovisan u saradnji sa Microsoft Vista -om.
Korisnici mogu da sacuvaju poslove za stampanje u WorkCentre 7232 / 7242 sa drajvera za stampanje ili mreznog korisnickog interfejsa i izabrati posao sa ekrana na dodir za stampanje. Takodje omogucava korisniku da vidi, obrise ili ponovo stampa materijal pomocu mreznog korisnickog interfejsa.

Multifunkcijski uredjaj moze da skenira na Searchable PDF.  Searchable PDF se sastoji od dva sloja, prvi je skenirana slika, drugi je prepoznatljiv (OCR) tekst. Tako da postoji mogucnost da kopirate taj tekst kao i da pretrazujete kroz skenirana dokumenta.

Xerox  je vodeći proizvodjac citave game proizvoda digitalne opreme za stampanje, od proizvoda za licnu upotrebu do hi-tech masina za Graficku Industriju. Xerox nudi resenja koja su usmerena na povecanje poslovnog ucinka i profitabilnosti korisnika sirom sveta – od malih kancelarija do svetskih korporacija. Danas Xerox postoji u 170 zemalja sveta i proizvodi preko 200 proizvoda. Xerox Eurasia kao poslovna jedinica Xerox-a, postoji od 2004 godine i pokriva 23 države, ukljucujući Rusiju, bivse Sovjetske drzave, balticke, azijske, kavkaske, i države Istocne Evrope. Sediste Xerox Eurasia se nalazi u Moskvi, ostala regionalna predstavnistva su u Alma Ati, Astani, Beogradu, Bukurestu, Ekatarinburgu, Kievu, Minsku, Novosibirsku, Rigi, Rostovu na Doni, Sankt Petersburgu, Sofiji, Taskentu, Tjumenu i Vladivostoku. Svako od kompanijskih regionalnih predstavnistava je organizovano da pruzi potpunu podrsku u cilju bolje prodaje i servisiranja Xerox opreme. Xerox Eurasia partnerska mreza ukljucuje preko 1000 velikih partnera i reseller-a. Kompanijski post prodajni servis, ukljucuje preko 550 servisnih centara. Dodatne informacije o kompaniji, njenim proizvodima i aktivnostima su dostupne  i  www.xerox.com.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272