Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Uvod u digitalni marketing

Uvod u digitalni marketing

Popust cena: 1940 rsd

Google Ads, definitivni vodič prevod šestog izdanja

Google Ads, definitivni vodič prevod šestog izdanja

Popust cena: 1930 rsd

Novi časopis WOMAN & CITY jer ovde žene žive u gradu

ŽENA I GRAD

- Meni je veoma zanimljiv, biće interesantan ženama, jer je pre svega njima namenjen. Imam tu  čast da je u prvom broju objavljena priča o meni, a predstavila sam i svoje ćerke Milicu i Lenku. Ono što mi se između ostalog dopada jeste što ne zalaze baš u neke detalje, već vrlo poštuju sagovornika. Retki su novinari koji rade za ovu vrstu časopisa, a da im nije od presudne važnosti otkrivanje tračeva – kaže Bilja.



"Women & City" namenjen je modernoj ženi koja želi da se na najbrži i najjednostavniji način informiše o stvarima koje je zanimaju - o stilu života, karijeri, lepoti, porodici, zdravlju, majčinstvu, uređenju doma i mnogim drugim sferama koje život žena u današanje vreme čine lakšim, praktičnijim i zabavnijim, a evo kako je nastala ideja za pokretanje časopisa…

- Kao i svaka žena, obožavam časopise – kaže za Naxi portal urednica Valentina Katić - i moram da kupim 10 različitih da bih pronašla sve što me interesuje. Ovaj časopis je namenjen ženama različitih interesovanja i različitih uzrasta. Ima sadržaja i za tinejdžerke i za mlade uspešne žene i one koje već znaju šta hoće. Želeli smo na trenutak da unesemo u Beograd dah Njujorka, da ispratimo modu, da prenesemo neke priče koje poznati nemaju prilike da ispričaju jer su opterećeni skandalima – objašnjava Valentina.

- Želeli smo da bude besplatan, dostupan ženama bilo da se nalaze u kupovini, bioskopu ili nekom popularnom kafiću. Da ponesete kući nešto što će vas opustiti, nasmejati, odmoriti…- završava priču o svom prvencu Valentina.

Nije ovo časopis isključivo za žene, jer i muškarci mogu da otkriju mnoge tajne o lepšem polu i pročitaju interesantne intervjue. Među brojnim muškarcima koji su bili na promociji, pitali smo našeg prijatelja, kompozitora Sanju Ilića da li mu se dopada "Woman & City".

-Super je časopis, odličan naslov, fenomenalna štampa, a ono što je važno jeste da je sadržaj veoma bogat. Dobre reportaže, intervjui, dobre fotografije... Mislim da će imati dobru prođu kod čitalaca - kaže Sanja.

I mi mislimo isto i predlažemo da odmah potražite "Woman & City". LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272