Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Novi Adobe softver za uređivanje kućnog videa

Adobe Systems Inc. je predstavio Adobe Preimiere Elements 2.0 za Windows, najveću nadogradnju svog softvera za uređivanje kućnog videa. Adobe Preimiere Elements 2.0 nudi savršenu kombinaciju superiorne kontrole, jednostavne upotrebe i pouzdanosti potrebne za automatizovanje monotonih zadataka video uređivanja. Sada korisnici mogu da uvoze video klipove sa svih digitalnih video uređaja, eksperimentišu sa stotinana profesionalnih prelaza i efekata i narezuju video snimke na DVD ili ih prenose na prenosive video plejere.

Istog dana je Adobe najavio softver Adobe Photoshop Elements 4.0, najveću nadogradnju najprodavanijeg softvera za uređivanje fotografija. Dostupni kao posebni proizvodi ili u jednom paketu, Adobe Photoshop Elements 4.0 i Adobe Preimiere Elements 2.0 predstavljaju moćan i pristupačan softver za sve one koji žele da budu kreativni i da svoju porodicu i prijatelje obraduju digitalnim fotografijama ili kućnim video snimcima.

Jedan od direktora kompanije Adobe, Bryan Lamkin, je izjavio da je mogućnost pravljenja visoko kvalitetnih kućnih kratkih filmova postala izuzetno važna pošto ljudi sada za snimanje koriste alternativne uređaje poput digitalnih fotoaparata i mobilnih telefona.

Adobe Preimiere Elements 2.0 znatno pojednostavljuje rad sa video footage na računaru. Softver automatski pronalazi sve footage na traci, odvaja klipove u scene i predstavlja ih u redosledu spremne za uređivanje. Pored FireWire prenosa videa, Adobe Preimiere Elements 2.0 omogućava korisnicima prenos videa sa potpunim DV-kvalitetom preko USB2 za novije fotoaparate koji podržavaju DV preko USB-a. Novi Media Downloader omogućava korisnicima da vrlo lako prebace video sa različitih ne-DV uređaja u MPEG-4 video sa mobilnih telefona ili digitalnih fotoaparata.

Adobe Preimiere Elements 2.0 nudi dodatnu fleksibilnost kroz novi prilagodljivi radni prostor koji znatno štedi vreme tako što dozvoljava prelazak između raznih funkcija, poput dodavanja specijalnih efekata i natpisa, pravljenja DVD menija ili narezivanja DVD-a.  Nova osobina Project Archiver sada dopušta premeštanje projekata sa jednog računara na drugi.

Korisnici ovog softvera sada mogu svoj rad da podignu na viši nivo zahvaljujući novom panelu koji pruža precizniju kontrolu nad efektima, presetima, DVD menijima. Sada postoji i mogućnost pravljenja animirane dugmadi u DVD meniju, tako da će moći da se vide mini filmovi koji predstavljaju neku scenu.

Softver Adobe Preimiere Elements 2.0 vodi isto toliko računa o zvuku kao i o slici, uključujući Holliwood standard Dolby stereo i brojne mogućnosti uređivanja zvuka.

Adaobe nudi kompletnu familiju proizvoda koji odgovaraju potrebama video amatera – Premiere elements 2.0 za uređivanje kućnog videa i Premiere Pro za profesionalce ili zahtevnije amatere.

Sve informacije o dostupnosti i ceni ovih proizvoda se mogu dobiti na web sajtu www.adobe.com.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272