Novi dizajni za Acer laptopove

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 8 / 1352

Acer America Corporation je objavio da su sada potrošačima dostupna dva nova laptopa iz familije Gemstone PC-ja. Izgrađeni na najnovijoj Intel-ovoj Centrino tehnologiji, 5920 i 4710 Gemstone laptopovi su najnoviji notebook-ovi od Acer-a. Po navodima u štampanom izdanju kompanije, tim dizajnera je radio sa BMW Group DesignworksUSA i ispitali su trendove u dizajnu, razvili koncept i vizuelizovali nove forme.

Njihovo istraživanje ih je dovelo do zaključka da potrošači nalaze da je najvažnije u dizajnerskim funkcijama platforme mobilnih računara boja i materijal, brend i ime, i oblik određenog laptopa. Novi Acer notebook-ovi iskorišćavaju u potpunosti prednost ovih otkrića, tako da su napravljeni proizvodi sa glatkim, zaobljenim i prirodnim oblikom a posebna pažnja je usmerena na detalje. Kontrast tamne i svetlucave spoljašnjosti, sa sjajno sivom unutrašnjošću je neočekivana i veoma upečatljiva. 5290 model laptopa je "veoma svestran multimedijalni PC" koji zajedno sa Acer Arcade softverskim paketom može da ponudio korisnicima najbolje moguće multimedijalno iskustvo. Među funkcijama modela 5290 korisnici će pronaći widescreen ekran veličine 15.4 inča koji implementira patentiranu Acer CrystalBrite tehnologiju i Dolby Home Theater audio rešenje koje potpuno unosi slušaoca u "centar akcije u bioskopskom stilu kod kuće i na putu ".

Zajedno sa 5290 modelom laptopa dolazi i Aspire 4710 notebook koji ima ekran od 14.1 inča na odlično dizajniranoj novoj šasiji i predstavlja savršen notebook za zabavu. Model 4710 ima Intel-ov Core 2 Duo mobilni procesor. Kao i 5290 model laptopa, 4710 model dolazi sa Dolby surround zvukom, dok komunikacija mora da se zadovolji sa Acer Video Conference rešenjem, uključujući Acer CrystalEye web kamerom za laku video i zvučnu konekciju u realnom vremenu, idealno za potrošače koji nemaju previše para za bacanje.

Po rečima proizvođača, Aspire 5290 model dolazi sa Microsoft Windows Vista Home Premium ili Ultimate operativnim sistemom dok 4710 laptop koristi Vista Home Premium. Od Acer softverskog paketa, oba notebook-a dolaze sa Acer GridVista, Acer Arcade, Adobe Reader, Norton Internet Security i CyberLink Power Producer programskim paketima".

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar