Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Novi Firefox je dostupan za preuzimanje!

Juče, to je bila samo linija sa alatkama koja je kompatibilna sa Internet Explorerom. Danas, eBay pravi još jedan korak i izdaje specijalnu verziju Mozilla Firefoxa koja sadrži nekoliko pomoćnih programa koji upravljaju vašim eBay nalogom. Firefox eBay Edition je u stvari glavni pretraživač koji je Mozilla ponudio ali uključuje neke korisne pomoćne programe koji vam omogućavaju da pratite transakcije. Program je kompatibilan sa Windows-om i Mac-om i može besplatno da se preuzme. Windows verzija je veličine 6MB dok Mac paket ima oko 18MB.

“Kontrolišite eBay trgovinu gde god da se nalazite na webu kada instalirate Mozilla Firefox eBay-Edition. To je besplatna alatka koja će vam pomoći da izvučete maksimum od kupovine i prodaje”, kompanija je opisala nedavno izdatu alatku.

Među glavnim funkcijama ovog programa, spomenuo bih eBay dodatak koji nudi pristup pomoću jednog klika vašem nalogu i obezbeđuje ažuriranja u realnom vremenu vaših ponuda. Po rečima TechCrunch-a, program takođe nudi statusna upozorenja, tehnologiju eBay pretrage kao i podršku za Account Guard, sistem koji je implementiran od strane web sajta i služi za zaštitu korisnika.

Program nije ništa više nego jednostavan Firefox koji je povezan sa eBay-ovim rešenjima. Izgleda kao stadnardni pretraživač sa eBay linijom sa alatkama koja radi kao i drugi dodaci koji su kompatibilni sa programom. Na primer, Yahoo je takođe kreirao sopstvenu liniju sa alatkama koja obezbeđuje brz pristup rešenjima direktno iz prozora pretraživača.

“Nikada nemojte da izostanete sa eBay-ove akcije. Bez obzira gde pretražujete i šta god radite onlajn, vi možete da dobijete trenutno ažuriranja svih vaših eBay aktivnosti: pregleda, kupovina ili prodaja” objasnio je eBay cilj svog programa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272