Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Novi Logitechov miš - ni na nebu ni na zemlji

Logitech je izbacio na tržište novi bežični laserski miš koji može da radi i na čvrstoj podlozi ali u vazduhu. Drugim rečima, MX Air miš možete da usmeravate i dok sedite zavaljeni u fotelju.



Novi miš je nastao kombinovanjem tri tehnologije – Freespace kontrole kretanja, naređivanja pomoću pokreta i bežične tehnologije.

Freespace tehnologija kontrole pomoću pokreta omogućuje veoma preciznu navigaciju bez obzira na to u kojem se položaju miš nalazi. Veoma napredni algoritmi razlikuju namerne od nenamernih pokreta ruke i zanemaruju podrhtavanje šake koje je neizbežno kada se miš drži u vazduhu.

Naredbe koje se izdaju pomoću pokreta još više usavršavaju upravljanje MX Air mišem. Na primer, da biste podesili jačinu zvuka, samo pritisnite dugme za određivanje jačine zvuka i pokretom ruke izdajte odgovarajuću naredbu. Pomeranjem ruke na desno zvuk se pojačava, a pomeranjem ruke na levo zvuk se smanjuje.

Ovaj revolucionarni miš nema točkić za skrolovanje, već mu je ugrađena traka osetljiva na dodir. Pomeranjem prsta po datoj traci, aktivira se mehanizam koji određuje brzinu u zavisnosti od brzine pomearnja prsta. Raznim multimedijalnim funkcijama kao što su play, volume/mute, back i slično možete da pristupite pritiskanjem pomoću palca velikog dugmeta narandžaste boje.

Ovaj miš ćete moći da kupite u septembru, kada će se pojaviti u prodavnicama u Evropi. Cena će mu navodno biti "samo" 149,99 evra.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272