Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Novi model mobilnog telefona Nokia 3250

Nokia je predstavila novi model iz serije 60 smart telefona, Nokia 3250. Dizajn je takav da omogućava izmenu tradicionalne telefonske tastature u namenske muzičke tastere.

Novi telefon ima do 1 GB memorije za smeštanje muzike visokog kvaliteta i nudi 10 sati reprodukcije muzike. Pored toga, korisnici telefona Nokia 3250 mogu da koriste 2 megapikselsku kameru i mogućnosti smart telefona. Očekuje se da se telefon pojavi na tržištu u prvoj četvrtini 2006. godine, a cena će biti oko 359 eura.

Sa mogućnošću okretanja tastature telefona Nokia 3250 za 180 stepeni, korisnici će moći da je upotrebljavaju za kontrolu muzičkih funkcija i kao običnu telefonsku tastaturu. Muzički plejer ovog telefona podržava širok raspon digitalnih muzičkih formata, poput MP3, WMA, M4A i AAC.  

Nokia 3250 podržava microSD kartice do 1 gigabajt, sa smeštajnim kapacitetom za 750 pesama. Koristeći softver Nokia Audio Manager, korisnici mogu da konvertuju svoj omiljeni CD u fajl digitalne muzike i da “prevuku i spuste” svoju personalnu muzičku kolekciju direktno sa računara u telefon.

Nokia tvrdi da će model 3250 biti kompatibilan sa brojnim dodacima iz vodećih industrijskih brendova, kakvi su Bose, Harman Kardon, JBL i Sennheiser Electronic. Mobilni telefon Nokia 3250 je zasnovan na platformi serije 60 i operativnom sistemu Symbian i prvi je u seriji tzv. “Nokia XpressMusic” uređaja. Nokia XpressMusic je budući brend koji se odnosi na muzički optimizovane mobilne uređaje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272