Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Novi prilozi za istoriju 4. aprila 2011.

26. pobeda za redom Novaka Đokovića i radost svih onih koji ne traže dlaku u jajetu.

Pred 14625 navijača, emotivac Novak je podigao u vazduh svoj 22. trofej.

Tri puta za redom je pobedio Federera i dva puta Nadala. Malo li je?

Suđenje vlasniku "Da putujete kao grof"

Pre nego što uplatite turistički aranžman u nekoj od, vama nepoznatih agencija, prenosimo vest da će sutra početi suđenje vlasniku "Conte"-a.

Zašto mu sude?

Ništa strašno. Priča je veoma lepa. Uplatite u agenciji za letovanje u Egiptu. Dođete u Egipat, kad tamo, u hotelu vam kažu da agencija preko koje ste uplatili nije uplatila njima. Ako hoćete da letujete morate da uplatite pun aranžman.

Pitate se kako je to moguće?

Dobro je da se pitate, pre nego što uplatite.

Studenti, srećan vam dan

Dan studenata, 4. april, Univerzitet u Beogradu obeležiće danas koncertom Omladinskog orkestra Evropske unije u Centru Sava, u prisustvu predstavnika javnog, kulturnog i političkog života zemlje, rektora univerziteta u Srbiji, kao i studenata i studentskih organizacija.

Dok neki studenti završe studije, eto nas i u Evropskoj uniji.

Nakon toga, vrata svih zemalja su vam otvorena.

Ljajić misli ozbiljno o tome da se uradi ozbiljno

Posle teniskog meča Đoković-Nadal, koji je dobio naš dečak za ponos, ministar Rada i socijalne politike Rasim Ljajić je rekao da vlada mora da uradi nešto ozbiljno, pa i po cenu da izgubi naredne izbore.

Ovo je malo komlikovana situacija.

Ako budu isti ostali na vlasti znači da ništa ozbiljno nisu uradili. Biće nam loše.

Ako urade nešto ozbiljno, biće nam loše odmah, ali bolje kasnije. Treba ih ponovo izabrati.

Železničke šine spajaju Stari kontinent

"Interrejl" karte za putovanje železnicom jeftinije za mlade i starije od 60 godina. Put se unapred planira. Avanturisti, koji u jedno putovanje žele da uklope nekoliko destinacija, uz pomoć "interrejl" karata mogu da dođu i do najudaljenijih delova Starog kontinenta.

Dobro, nemam još 60, ali mnogo je onih kojima ovo može da bude od koristi.

Fotografija na Fejsbuku kao dokaz poligamije

Ljubavne veze su složene, a Facebook možda ipak nije najbolji način za deljenje podataka iz privatnog života s drugima. U to se uverio izvesni gospodin Barton koji se oženio u julu prošle godine. To je, po svemu sudeći, bio srećan događaj i on ga je podelio s prijateljima na društvenoj mreži. Ali fotografije s venčanja nisu usrećile sve koji su ih videli. Recimo, ženu s kojom je i dalje u braku!

Kao što možete pročitati na Vukajliji:

Poligamija: Brak u kom je jedna žena viška.

Monogamija: Brak u kom je, takođe, jedna žena viška.

22000 ulaznica za Ejmi Vajnhaus i Moby

Organizatori navode da je broj ulaznica ograničen na 22.000 i da se cene kreću od 3.300 do 4.500 dinara. Rana prodaja ulaznica već je počela u petak i do nedelje je premašila 1.200 ulaznica, od čega je trećina plaćena preko kreditnih kartica izvan Srbije. Pevačica, poznata i po svojoj problematičnoj prošlosti i zavisnošću od narkotika, navodno se "sredila" i bacila na rad na novom albumu koji bi trebalo da izađe krajem godine. Očekuje se da će neke numere sa novog albuma pevačica uživo izvesti i na koncertu u Beogradu. Njen povratak na scenu, posle gotovo četvorogodišnje pauze, očekuje se u septembru i to u vidu dueta sa pop i džez ikonom Tonijem Benetom. Strani mediji navode i da Ejmi Vajnhaus navodno planira da se uda ponovo, krajem godine, za režisera Rega Travisa. Pevačica je ranije bila udata za Blejka Fildera-Civila, od koga se razvela 2009. Kao predgrupa na koncertu u Beogradu nastupiće popularni muzičar Mobi. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272